Hesabım
    "Kingsman 3" Ne Anlatacak?

    Matthew Vaughn, Kingsman devam filmi hakkında konuştu.

    Henüz adı belli olmayan Kingsman devam filmi Kingsman 3 hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Başrolünde bir kez daha Taron Egerton ile Colin Firth'ün yer alabileceği söylenen Kingsman 3 hakkında filmin yönetmeni başarılı isim Matthew Vaughn konuştu ve Harry ile Eggsy ilişkisi hakkında ayrıntılar paylaştı.

    Elton John'un yaşamını anlatan kurgu ve biyografi karışımı Taron Egerton başrollü Rocketman filminin yapımcılığını üstlenen ve aynı zamanda Kingsman serisinin yönetmeni olan Matthew Vaughn, Kingsman devam filmi hakkında konuştu. Rocketman ile ilgili bir röportajında konuşan yönetmen üçüncü film ile birlikte Colin Firth'ün canlandırdığı Harry ve Taron Egerton'ın hayat verdiği Eggsy karakterlerine nasıl yer vereceklerine dair ipuçları verdi. Vaughn şu sözleri sarf etti: "Harry ve Eggsy'nin ilişkisini bitirmek zorundayız. Final bölümünde bizim de anlatmaya hazır olduğumuz ilişkilerinin anlatılmaya ihtiyacı var ve bu yılın sonunda ya da gelecek yılın başında filmi çekebilmeyi umut ediyorum." Bilindiği üzere Kingsman 3 filminin yanı sıra seriye eklenecek bir de spin-off filmi bulunuyor. Bu spin-off filmiyle geçmişe gidileceği bilinenler arasında yer alıyor. Kingsman: The Great Game adını alan film hakkında da yönetmen "Bu Kingsman 14 Şubat'a alındı. Ve tabii biter bitmez önümüze bakacağız. Bu komik, Taron hep yeniden Eggsy olmak istediğini söylerdi. Çünkü duygusal olarak daha az etkiliyordu." 

    Kingsman'in bir önceki filmi olan Kingsman: Altın Çember filminin konusu ise şöyleydi: Merkezleri yok edildikten ve dünya rehin alındıktan sonra, Kingsman ajanları bir kez daha harekete geçmek zorundadır. Araştırmaları sonucu Amerika’daki bir casus teşkilatının varlığından haberdar olurlar. Statesman olarak bilinen bu teşkilat da kendilerinin teşkilatıyla aynı dönemde kurulmuştur. Bu iki elit teşkilat; acımasız, ortak düşmana karşı beraber hareket eder. Filmin oyuncu kadrosunda Egerton ve Firth'ün yanı sıra Mark Strong, Halle Berry, Julianne Moore, Channing Tatum, Pedro Pascal gibi isimler yer alıyordu. Kingsman: The Great Game spin-off filminde ise 20. yüzyıla geri dönülüp casusluk organizasyonunun geçmişine bakılacağı biliniyor. Bu filmin oyuncu kadrosunda ise Aaron Taylor Johnson, Matthew Goode, Gemma Arterton, Charles DanceDaniel Brühl gibi isimler yer alacak. Kingsman: The Great Game'in ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top