Hesabım
    Devam Filmi “47 Meters Down: Uncaged”in İlk Posteri Yayınlandı!

    Merakla beklenen “47 Meters Down: Uncaged” ilk posterine kavuştu.

    2017 yılında vizyona giren ve 5.5 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 61 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza atan “Denizde Dehşet”in merakla beklenen devam halkası “47 Meters Down: Uncaged”in ilk posteri görücüye çıktı.

    Yönetmenliğini geçtiğimiz sene “Ziyaretçiler: Gece Avı” ile karşımıza çıkan ve aynı zamanda ilk filmi de yöneten Johannes Roberts’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda John CorbettSophie NelisseSistine StalloneBrianne TjuDavi SantosKhylin RhamboNia LongCorinne Foxx ve Brec Bassinger gibi isimler yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “47 Meters Down: Uncaged”, Brezilya’daki bir su altı şehrine dalış düzenleyen beş sırt çantalı gezgine odaklanıyor. Çok geçmeden yalnız olmadıklarını fark eden gençler, sinirli bir köpek balığı ile birlikte su altı mağaralarında mahsur kalıyor. Filmin yönetmeni projeyi, 2005 yapımı “Cehenneme Bir Adım” filminin su altı versiyonu olarak tanımlıyor.

    “47 Meters Down: Uncaged” Amerika’da 16 Ağustos tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top