Hesabım
    Ridley Scott'tan Yeni "Alien" Filmi Geliyor!

    Ridley Scott gelecek projesi hakkında konuştu...

    Ridley Scott'ın yaratıcısı olduğu Alien serisine yeni bir ekleneceği resmi olarak duyuruldu. 1970'li yıllardan bugüne devam eden serinin devamının çekileceğini duyuran isim ise yönetmen Scott oldu. Ayrıca yönetmen, röportajında yeni film hakkında başka ayrıntılara da yer verdi.

    İlk filmi 1979 yılında izleyicileriyle buluşan bilim kurgu türündeki Alien serisine yeni bir film daha ekleniyor. Son olarak All The Money In The World filmiyle gündeme gelen Ridley Scott, Alien serisinin devamını getireceğini açıkladı. Hollywood Reporter ile yaptığı röportajda başka detayları da açıkladı. Geçtiğimiz günlerde kült bilim kurgu film serisi Alien 40. yılını doldurmuştu. Alien filminin doğuşunu anlatan Ridley Scott, o zamanlar ilk filmi olan The Duellist ile ilgilendiğini belirtti. O dönemde Star Wars'un ardından bir diğer büyük bütçeli yapımı ellerinden çıkaracak olan 20th Century Fox'un Alien'a yeşil ışık yakmasıyla birlikte filmine "Jaws in space" adı verilmeye başlanmıştı. Alien filminin orijinal adı da neredeyse Star Beast oluyordu. Dan O'Bannon ve Ron Shusett tarafından kaleme alınan Alien'ın Star Wars'un öncesinde herkesin The Omen filmine taptığını belirten yönetmen, Star Wars ve 2001: A Spacey Odyssey ile ilk defa bilgisayarların insanların daha zeki olduğunu anladığını ifade etti. Alien Vs Predator filminin başarısız olduğunu belirten Scott, bunun nedeninin tüm filmlerle aynı formülü kullanmak olduğunu söyledi.

    Yönetmen Ridley Scott serinin devam filminin Alien: Covenant sonrasında geçeceğini belirtti. İkinci serinin üçüncü devam filmi olması beklenen yeni Alien filminin seriye tazelik getireceği düşünülüyor. Scott, seyirciye ne istediğini vermek ya da kendini tekrar etmek yerine yepyeni bir şey denemek istediğini ifade etti. Seriyi nereye doğru geliştirmek istediğini bilmediğini söyleyen Scott, Covenant sonrasını konu edinecek olan yeni filmin senaryosunu geliştirme aşamasında olup ne zaman hayata geçirmeyi planladığı henüz bilinmiyor. Alien serisinden son olarak Alien: Covenant filmini görmüştük. Bu filmde Prometheus'un keşfinin ardından cennet olarak varsayılan ancak çok tehlikeli ve karanlık bir yere adım atmıştık. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top