Hesabım
    Liam Neeson, "Kingsman: The Great Game"e mi Katıldı?

    Kingsman: The Great Game ile ilgili yeni bir dedikodu var!

    Kingsman serisinin geçmişine gideceğimiz Kingsman: The Great Game ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı. Henüz kesinleşmeyen bilgilere göre İrlandalı usta oyuncu Liam Neeson seriye katılmış olabilir. Ancak yönetmen Matthew Vaughn bununla ilgili bir onaylama yapmadı.

    Geçtiğimiz günlerde Kingsman serisiyle ilgili bir röportaj veren Matthew Vaughn Kingsman 3 filmiyle ilgili bilgiler vermişti. Aynı zamanda Kingsman'de yer alan gizli servisin geçmişine gideceğimiz Kingsman: The Great Game ile ilgili de detaylar vermişti. Bu detaylar arasında Kingsman: The Great Game'in vizyon tarihinin 2020 yılının 14 Şubat'ına alındığı bulunuyordu. Şimdi ise ortaya atılan bir iddiaya göre son olarak ülkemizde Soğuk İntikam adıyla gösterime giren Cold Pursuit'te izleme imkanı bulduğumuz Liam Neeson, Kingsman: The Great Game'in oyuncu kadrosunda katılmış olabilir. Neeson, bilindiği üzere Cold Pursuit için verdiği bir röportajda geçmişinde yaptığı ırkçılıklardan bahsederek dünyanın gündemine yerleşmişti. Liam Neeson ile anlaşma sağlanması durumunda canlandıracağı karakterin Herbert Kitchener olduğu söylenenler arasında bulunuyor. Kitchener, yürüttüğü işlerle kötü olarak ünlenmiş kıdemli İngiliz Ordu subayı olarak biliniyor. Bilindiği üzere Herbert Kitchener, Güney Afrika Savaşı'nda başkomutanlık yapmış ve I. Dünya Savaşı'nda da savaş başkanlığı rolünü üstlenmişti. Liam Neeson'ın 66 yaşında olduğu düşünülürse, filmin Kitchener'in yaşamının son evreleri olan 1910'lu yıllarda geçebileceği söylenebilir.

    Kingsman serisinin ikinci filmi Kingsman: Altın Çember'in konusu ise şöyleydi: Merkezleri yok edildikten ve dünya rehin alındıktan sonra, Kingsman ajanları bir kez daha harekete geçmek zorundadır. Araştırmaları sonucu Amerika’daki bir casus teşkilatının varlığından haberdar olurlar. Statesman olarak bilinen bu teşkilat da kendilerinin teşkilatıyla aynı dönemde kurulmuştur. Bu iki elit teşkilat; acımasız, ortak düşmana karşı beraber hareket eder. Filmin oyuncu kadrosunda Egerton ve Firth'ün yanı sıra Mark Strong, Halle Berry, Julianne Moore, Channing Tatum, Pedro Pascal gibi isimler yer alıyordu. Kingsman: The Great Game spin-off filminde ise 20. yüzyıla geri dönülüp casusluk organizasyonunun geçmişine bakılacağı biliniyor. Bu filmin oyuncu kadrosunda ise Aaron Taylor JohnsonMatthew GoodeGemma ArtertonCharles DanceDaniel Brühlgibi isimler yer alacak. Kingsman: The Great Game'in dünyada 14 Şubat 2020'de vizyona gireceği biliniyor, ancak ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top