Hesabım
    Dedikodu: Spider-Man 3'ye Venom Gelebilir!

    Spider-Man 3 hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

    Spider-Man: Far From Home izleyicileriyle buluşmaya hazırlanırken Marvel'ın, gelecek Spider-Man filmiyle ilgili planlarını öne süren iddialar ortaya atıldı. Bu iddialara göre Spider-Man'in gelecek düşmanı şimdiden belli olmuş olabilir. Ancak gelecek filmde yer alması umut edilen bir ismin yer almayacağı da söylendi.

    Marvel Sinematik Evreni'nin en genç kahramanlarından biri olan Spider-Man'in yeni nesil maceralarını anlatmaya devam edecek olan Spider-Man: Far From Home vizyona girmeye hazır durumda. Ancak bir yandan Spider-Man'e gelecek bir film gelip gelmeyeceği tartışılıyor. Örümcek Adam'ın haklarının Sony'den Disney'e bir türlü geçirilememesi, akıllarda soru işaretlerine neden oluyor. Şimdi ise ortaya yeni bir iddia atıldı. Dün akşam saatlerinde bir sosyal medya kullanıcısı, Spider-Man'in geleceği hakkında detaylar vermeye başladı. Hesabın sahibi tanınmamasına rağmen söyledikleri büyük bir tartışmaya neden oldu. Paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Deadpool'u Marvel Sinematik Evreni'ndeki Spider-Man 3'e eklemek gibi bir plan yok. Ama Sony umutsuzca Tom Hardy'nin Venom'unu eklemek istiyor. Deadpool'un kendi filmleri var ancak hiç X-Men filmlerinde görülmedi. Bu durum Marvel Sinematik Evreni için de geçerli olacak." 

    Marvel ya da Sony'de çalışan birinin sözlerine benzeyen bu tweet büyük tartışmalara neden oldu. Ancak bu konu üzerinde uzun bir süre konuşulmayacak ve kullanıcının sözleri onaylanmayacak gibi görünüyor. Peter Parker'ın Avengers: Endgame'de hayatını feda eden akıl hocası Tony Stark'ın ardından Nick Fury ve Maria Hill ile Avrupa'da maceralara atılmasını konu edinecek olan Spider-Man: Far From Home'un ülkemizdeki izleyicileriyle 5 Temmuz 2019'da sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top