Hesabım
    Clifford The Big Red Dog'un Başrolleri Belli Oldu!

    Clifford The Big Red Dog filminin oyuncu kadrosuna iki isim eklendi.

    Nostaljik çizgi film Clifford The Big Red Dog'ın, beyaz perdeye uyarlanacağı resmi olarak duyurulmuştu. Şimdi ise sevimli köpeğin maceralarına yer verilecek olan animasyon türündeki filmin oyuncu kadrosuna eklenen iki isim açıklandı. Bu isimler ise başarılı isim Jack Whitehall ve 11 yaşındaki minik oyuncu Darby Camp oldu.

    Paramount Pictures bünyesinde hayata geçirilecek olan animasyon uyarlaması film Clifford The Big Red Dog'un oyuncu kadrosuna iki isim eklendi. Bu isimler ise Big Little Lies, The Christmas Chronicles, Benji gibi yapımlardan tanıdığımız minik oyuncu Darby Camp ile Bad Education, Bounty Hunters, Fındıkkıran ve Dört Diyar gibi yapımlarda karşımıza çıkan başarılı oyuncu Jack Whitehall oldu. Clifford The Big Red Dog'un konusu ise şöyle: Clifford yavruların en küçüğü olarak doğar. Emily Elizabeth’ın doğum günü hediyesi olan bu yavru köpek kızın sevgisiyle gün geçtikçe büyür.  Bu sevgi Clifford’un 25 metre yüksekliğine kadar büyümesine neden olur. Köpeğin boyutlarına bakınca, onu sahiplenen ailenin Bridwell adasındaki açık alana taşınmaktan başka seçenekleri yoktur. Clifford orada yeni arkadaşları Cleo, Mac ve T-Bone ile tanışır.

    Clifford The Big Red Dog'un yönetmen koltuğuna OldDogs, Wild Hogs, Glory Daze, Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Walt Becker oturuyor. Filmin senaryosunu ise Norman Bridwell'ın kitaplarından uyarlayan isimler Justin MalenEllen Rapoport ve Blaise Hemingway oluyor. Bilindiği üzere 2000 yılında dizi formatında yayınlanmaya başlanan Clifford The Big Red Dog Norman Bridwell'ın çocuk kitaplarından uyarlanmıştı. Çocuk edebiyatının sevilen serilerinden biri olan Clifford The Big Red Dog, 1963 yılında yayınlanmaya başlanmıştı.

    Animasyon türünde olması planlanan Clifford The Big Red Dog uyarlama filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 13 Kasım 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top