Hesabım
    "Toy Story 4"da Bo Peep'in Hikayesi Nasıl Olacak?

    Toy Story 4 karakteri Bo Peep hakkında yeni bilgiler paylaşıldı.

    Sevilen animasyon serisinin vizyona girmek için hazırlanan yeni filmi Toy Story 4 hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Bu kez paylaşılan detaylar, diğer filmlerde de yer alan ve dördüncü film için geri dönen Bo Peep karakteri ile ilgili oldu. Detayları veren isim ise filmin senaryo danışmanı Valerie LaPointe oldu.

    Haziran ayında izleyicileriyle buluşacak olan Toy Story 4 hakkında yeni bilgiler aktarıldı. Comingsoon'un haberine göre, filmin senaryo danışmanı Valerie LaPointe Bo Peep karakteri hakkında konuştu ve hikayesinin gelişimi hakkında şu sözleri sarf etti: "Kurgucularımız başından itibaren Bo Peep'in tüm sahnelerini derledi. O kadar da uzun değildi. Bo Peep kesinlikle ilk iki filmde ikinci ya da üçüncü karakterdi, ama onun özgüvenli olduğunu, Woody ile flört halinde olduğunu, onun Woody için genellikle mantığın sesi ve güvenilen kişi olduğunu biliyoruz. Bo Peep ile olan bağı, Woody için Buzz ile olan ilişkisinden daha derin. Bu hikayede Bo'nun itici güç olacağını ve Woody üzerinde etkisinin olacağını biliyorduk. Bo, gerekli karakter olabilir, yardımcı rolden başrole geçebilirdi. Andy'nin odasının ardındaki dünyaya giderek başladık. Belki Molly'nin oyuncağıdır? Belki de önünde sonunda Molly'nin odasına gidecek ve onlarla birlikte oyuncak olarak yaşamanın nasıl bir şey olacağını görecekti. Diğer oyuncaklara benzemeyen şekilde bir lamba olmak, cihaz olmak nasıldır? Uzağa gönderilmesinden sonra geçen yılları derinden hayal ediyoruz. Nereye gidebilir? İkinci el mağazalarına mı? Olasılıklar konusunda hayal gücümüzün vahşileşmesine izin verdik."

    LaPointe sözlerine şu şekilde devam etti: "Sonunda oyuncakları bir antika dükkanına götürmek istediğimiz kararına vardık. Toy Story dünyasında daha önce gitmediğimiz bir yer olan antika dükkanı, ilginç bir alanmış gibi hissettirdi. Arkadaşlarıyla birlikte Robin Hood tipinde bir karakter olabilir miydi? Bu yönde ilerlemeye başladık. Bo porselenden yapılmış, yani ya bir heykel olmak isterse? Belki de yalnızca güvende olmak istediği bir noktada hayatı zorlaşmıştır. Belki de oyuncak olmayı kabullendiği bir rotada ilerlemiştir."

    Oyuncak Hikayesi 4, kaşıktan yapılma bir oyuncak olan Forky’nin atıldığı macerayı konu ediyor. Bir geri dönüşüm projesi ile yaratılan Forky, oyuncak olduğunu asla kabul etmez. Tek kullanımlık bir kaşıktan yapılma bir oyuncak olsa da o oyuncak olmadığı konusunda ısrarcıdır. Kendisini Bonnie’nin odasına ait hissetmeyen Forky, dünyadaki amacının ne olduğunu düşünmeye başlar. Kendisini diğer oyuncaklarla bir görmediği için ait olduğunu Bonnie’nin yanında olmak zorunda hissetmeyen Forky, dünyadaki amacını kaşık olarak yerine getirmeye karar verir. Ancak onun oyuncak olarak üstesinden gelmesi gereken bambaşka bir görevi vardır... Oyuncak Hikayesi 4'ün ülkemizdeki izleyicileriyle 21 Haziran'da buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top