Hesabım
    Jon Hamm, "Top Gun: Maverick" Hakkında Konuştu

    Jon Hamm, Top Gun devam filminin nasıl gittiğiyle ilgili açıklama yaptı.

    Tom Cruise'un bir kez daha başrolünde yer alacağı devam filmi Top Gun: Maverick hakkında Jon Hamm konuştu. Amazon'da yayınlanacak olan Good Omens dizisinin galasında yöneltilen sorulara yanıt veren Hamm, çekimlerin nasıl gittiğiyle ilgili bilgi verdi. Hamm, filmle ilgili yaşadığı heyecanı gizleyemedi.

    Çekimleri tam gaz devam eden Top Gun: Maverick hakkında yeni açıklamalar geldi. İlk filminin 1986 yılında izleyicileriyle buluşmasının ardından ikinci film, 33 yıl arayla çekilme kararı alınmıştı. Şimdi ise filmin oyuncularından Jon Hamm Maverick çekimleriyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Filmi 6K görüntülerle çekiyoruz. Yani oldukça yüksek çözünürlükte. Havadan çekilen görüntüler inanılmaz. Ve ilke olarak mantıklı. Çok fazla CGI yok. Bence bu film, ilk filmi sevenler için izlemesi ilginç olacak. Hikayeyi farklı bir yöne çekiyor. Ama bence yeni izleyiciler için de havalı bir film olacak. Bazı görüntüleri izledim, bu dünyanın dışında gibiler." Bilindiği üzere Top Gun: Maverick son teknoloji cihazlar ile çekiliyor. Filmin oyuncu kadrosunda ilk filmde olduğunu gibi Tom Cruise'un yer alacak olmasının yanı sıra Jon Hamm, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Miles Teller, Ed Harris, Glen Powell gibi isimler bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise Joseph Kosinski üstleniyor.

    26 Haziran 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Top Gun: Maverick'in ilk filminin konusu ise şöyleydi: Top Gun bir onur ödülüdür. Bunu elde etmek için bu alanda mücadele veren herkes heyecan içindedir. Pete Mitchell, yüksek düzeyde eğitim görmek üzere Miramar Donanma Hava Üssü’nde bulunmaktadır ve bu ödülün peşindedir. Aynı zamanda kıdemli pilot Tom Kasansky de bu yola baş koymuştur. İkisi arasında bir rekabet söz konusudur. Mitchell, diğer pilotlar tarafından çok sıcak karşılanan biri değildir çünkü vaktiyle babası, bir kazaya neden olur. O kazada da hem kendi ölür hem de birçok asker şehit olur. Mitchell bir süre sonra Charlotte Blackwood ile tanışır ve onunla aşk yaşamaya başlar. Arkadaşın ölüm haberinin etkisi ile Mitchell, Top Gun ödülünü kaybeder. Ruhsal sorunlar yaşamaya başlar. Gerçek ve kalıcı bir başarı için bir şansı vardır. Yeni görevinin üstesinden gelmek zorundadır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top