Hesabım
    Olivia Wilde, Marvel Filmi Çekmek İstiyor!

    Booksmart'ın yönetmeni Olivia Wilde, kariyeri hakkında konuştu.

    Oyunculuk kariyeriyle tanınan ve yönetmenliğe adımızı atan başarılı isim Olivia Wilde, kariyeri hakkında MTV'den gelen soruları yanıtladı. Marvel ve DC için kadın yönetmenlerin ve oyuncuların devrinin başladığı şu dönemlerde, Olivia Wilde'ın onların arasına katılmak isteyip istemediği soruldu.

    Komedi filmi Booksmart ile başarılı bir imza atmasıyla gündeme oturan oyuncu ve yönetmen Olivia Wilde, bir röportajında yönetmenlik kariyeri ile ilgili yöneltilen sorulara yanıt verdi. Yanıtlarından birinde ise Marvel'ın bir filmini yönetmeyi kesinlikle üstlenebileceğini ifade etti. Ayrıca Wilde, şimdilerde Ava DuVernay'in DC filmi The New Gods'ı; Cate Shortland'in Black Widow'u yönetecek olması; Chloe Zhao'nun The Eternals yönetmenliğini üstlenmesi ve Captain Marvel'da Anna Boden'in imzasının olması gibi konularda heyecanlı olduğunu ifade etti. Başarılı oyuncu ve yönetmen Wilde, şu sözleri ekledi: "Bence bu bir onur. Kadın yönetmen hareketinin gururlu bir üyesiyim ve herhangi bir janrın masanın dışında olması gerektiğini düşünmüyorum." Bilindiği üzere Marvel, Scarlett Johansson başrollü Black Widow'un yönetmeni Cate Shortland'i 70'in üzerinde olan sayıdaki yönetmenin arasından özellikle seçmişti. Marvel daha önce de James Gunn gibi genellikle indie filmlerin yönetmenliğini üstlenen isimlere şans vermişti ve bilindiği üzere başarıyla sonuçlanmıştı.

    Olivia Wilde'ın Booksmart filmi yurt dışında geçtiğimiz hafta vizyona girmişti. Box Office'e başarılı bir giriş yapan komedi filmi Booksmart, Sundance Film Festivali, SXSW gibi festivallerde gösterime sunulmuş ve eleştirmenler tarafından oldukça başarılı bulunmuştu. Filmin konusu ise şöyle:  Molly ve Amy, akademik olarak başarılı iki genç kızdır. Liseden mezun olmalarına kısa bir zaman kala Molly ve Amy çok fazla ders çalıştıklarını fark ederler. Gençliklerini çalışarak geçiren ikili, daha fazla eğlenmeleri gerektiği kararına varırlar. Onlarla aynı yaşta olan diğer gençlerden geri kalmamak için ise dört yıllık eğlencelerini bir yıla sığdırmaya çalışacaklardır. Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top