Hesabım
    "Aşk Tesadüfleri Sever 2" Geliyor!

    Romantik dram filmi Aşk Tesadüfleri Sever'e devam filmi geliyor.

    Mehmet Günsür ve Belçim Bilgin'in başrolünü paylaştığı Aşk Tesadüfleri Sever filmine devam filmi çekiliyor. Son birkaç yıldır üzerinde çalışılan proje sonunda hayata geçiriliyor. Ömer Faruk Sorak'ın yeniden yönetmen koltuğuna geçeceği filmin vizyon tarihi resmi olarak duyuruldu.

    2015 yılından bugüne Böcek Film tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan devam filmi Aşk Tesadüfleri Sever 2, resmi olarak vizyon tarihini aldı. 2010 yılında izleyicileriyle buluşan ilk film, dramatik bir aşk hikayesini beyaz perdeye aktarmıştı. Gerçek bir öyküden esinlenilerek yazılan senaryo, Mehmet Günsür ve Belçim Bilgin eşliğinde hayata geçirilmişti. Ancak filmin sonunda gerçekleşen olaylardan dolayı, Günsür ve Bilgin'in filmde yer almayacağı düşünülüyor. Devam filminin vizyon tarihi olarak ise 31 Ocak 2020 tarihi belirlendi.

    Aşk Tesadüfleri Sever devam halkasının konusu henüz bilinmiyor. Ancak ilk filmin konusu şöyleydi: Çocuklukları ve gençliklerinde yolları Ankara'da kesişen ve 2010 yılında İstanbul'da tekrar karşılaşan Özgür ve Deniz'in kendilerini engellerle dolu bir aşk macerası içinde buldukları hayatlarına odaklanıyor. Onların yeniden birleşme hikayesini anlatan film, umulmadık olaylar silsilesi içerisinde karakterlerin yaşadıklarını konu ediniyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top