Hesabım
    Reese Witherspoon, "Bu Nasıl Sarışın?" Devam Filminin Geleceğini Onayladı

    Reese Witherspoon'dan Legally Blonde devam filmiyle ilgili açıklama yaptı.

    Reese Witherspoon'un Hollywood'da parlamasını sağlayan filmlerden biri olan komedi türündeki Legally Blonde ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Bu bilgiye göre, Legally Blonde'un üçüncü filmi resmi olarak gelecek. Açıklamayı yapan isim ise Reese Witherspoon oldu.

    Entertainment Tonight'a konuşan ve şimdilerde Big Little Lies ile büyük bir başarı yakalayan Reese Witherspoon, ülkemizde "Bu Nasıl Sarışın?" adıyla bilinen Legally Blonde hakkında açıklamada bulundu. Oyuncunun söylediklerine göre üçüncü film gerçekten izleyicileriyle buluşacak. Ellerinde bir senaryonun bulunduğunu ve üzerinde çalışıldığını ifade eden Witherspoon, henüz filmin prodüksiyonuna başlamadıklarını belirtti. Geçtiğimiz yıl da sosyal medya üzerinden Legally Blonde hakkında bir paylaşım yapan oyuncunun paylaşımının ardından herhangi bir bilgi verilmemişti. Jennifer Aniston ile birlikte Apple TV+ online streaming platformunda The Morning Show isimli projede çalışacak olan Witherspoon, bu konu hakkında da oldukça heyecanlı olduğunu dile getirdi.

    Senaryosu hazır olan ancak çekimlerine ne zaman başlanacağı belli olmayan Legally Blonde 3'nin 2001 yılında izleyicileriyle buluşan ilk filminin konusu şöyleydi: Elle Woods güzeller güzeli bir kadındır ve okuldaki popülerliği dillere destandır. Bunun neticesinde okulun en yakışıklı erkeklerinden biri olan Warner Huthington ile beraberdir. Ancak Warner'ın annesi fazlaca tutucudur. Elle, onların beklentilerine göre 'çok sarışın' olmasından ötürü ailenin tepkisini çeker. Warner ile arası açılır ve Warner tarafından terk edilir. Warner öğrenim hayatına Harvard'ın hukuk fakültesinde devam eder. Hırslanan Elle de, sırf ondan intikam alabilmek adına aynı bölüme girmek için çabalar... Filmin oyuncu kadrosunda Witherspoon'un yanı sıra Luke Wilson, Selma Blair, Matthew Davis, Victor Garber, Jennifer CoolidgeAli Larter gibi isimler yer alıyordu. İkinci film ise 2003 yılında vizyona girmişti. 16 yıl aranın ardından yeni film için hazırlıklara başlanmış bulunuluyor. Legally Blonde 3'nin yurt dışında Sevgililer Günü'nde, Türkiye'de ise 2020 yılının Haziran ayı içerisinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top