Hesabım
    “13 Reasons Why”ın Yıldızı Devin Druid “The Pale Door”un Başrolünde!

    Korku filmi “The Pale Door” başrolünü belirledi.

    Korku ve western filmi “The Pale Door” başrolüne karar verdi. Netflix yapımı “13 Reasons Why” dizisinin Tyler Down’ı olarak tanınan genç yıldız Devin Druid filmin başrolünü üstlenecek.

    “The Pale Door”, felaketle sonuçlanan bir tren soygunundan sonra terkedilmiş gibi görünen bir hayalet kasabaya sığınan bir kovboy çetesine ve gizemli bir kadına odaklanıyor. Yaralı liderleri için yardım bulmaya çalışan ekip, şaşırtıcı bir şekilde kasaba meydanında davetkar bir geneleve rastlar. Ancak çok geçmeden bu gizemli kasabanın bir cadılar meclisine ve kana susamış kurtlara ev sahipliği yaptığını fark ederler.

    Filmin oyuncu kadrosunda Zachary Knighton (The Hitcher), Melora Walters (Magnolia), Bill Sage (We Are What We Are), Pat Healy (The Innkeepers), Stan Shaw (Rocky), Natasha Bassett (Hail, Caesar!), Noah Segan (Looper) ve Tina Parker (Better Call Saul) gibi isimler yer alıyor. 2017 yapımı “Camera Obscura” ile tanınan Aaron B. Koontz filmin yönetmenliğini üstlenirken, senaryoya yönetmen Koontz, Keith Lansdale ve Cameron Burns imza atıyor. Çekimlerine başlanan filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top