Hesabım
    Anthony Hopkins ve Olivia Colman’lı “The Father”a Yıldız Yağmuru!

    Drama filmi “The Father” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı.

    1991 yapımı “Kuzuların Sessizliği” ile Oscar kazanan usta aktör Anthony Hopkins ve “Sarayın Gözdesi” ile bu sene Oscar ve Altın Küre kazanan İngiliz aktris Olivia Colman’ın başrollerini paylaştığı drama filmi “The Father” oyuncu kadrosunu tamamlamak üzere. “Sherlock” dizisinden Mark Gatiss, genç yıldız Imogen Poots, “The Man in the High Castle” ile tanınan Rufus Sewell ve son olarak “Victoria & Abdul”da izlediğimiz Olivia Williams filmin kadrosuna dahil oldu.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “The Father”, yaşlandıkça kızı Anne’in (Olivia Colman) hiçbir yardımını kabul etmeyen, ele avuca sığmaz ve özgürlüğüne çok düşkün yaşlı bir adama (Anthony Hopkins) odaklanıyor. Anne eşiyle birlikte Paris’e taşınmaya karar verdikten sonra bu yardım elzem hale gelir. Anne’in babası bir yandan değişmekte olan haline anlam vermeye çalışırken, bir yandan da sevdiklerinden, akıl sağlığından ve kendi gerçekliğinden şüphe etmeye başlar.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini roman ve oyun yazarı Florian Zeller üstleniyor. Filmin senaryosunda 1989 yılında “Tehlikeli İlişkiler” ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar kazanan senarist Christopher Hampton’ın da imzası bulunuyor. Çekimlerine başlanan filmin vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top