Hesabım
    Matthew Vaughn, Wolverine İçin Olan Planlarını Anlattı

    Matthew Vaughn, X-Men: First Class ile ilgili planlarını anlattı.

    Rocketman filminin yapımcılığını üstlenen ve filmin vizyona girmesi için gün sayan Matthew Vaughn, X-Men evreniyle ilgili bir açıklama yaptı. X-Men First Class'ın da yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen Vaughn'ın amacının aslında X-Men First Class'ın ardından gelen filmleri de yönetmek olduğu ortaya çıktı. Ancak devam filmleri için ürettiği fikirler konusunda anlaşma sağlanamadı.

    2011 yapımı X-Men: First Class'ın yönetmen koltuğuna geçen ve Kick-Ass, Kingsman serisi, Yıldız TozuLayer Cake gibi yapımlar ile tanıdığımız Matthew Vaughn, X-Men devam filmleriyle ilgili açıklama yaptı. Coming Soon ile olan röportajında Vaughn'a, eğer iki ayrı kişiye bölünseydi ve hem Kingsman hem X-Men'i bitirme fırsatı olsaydı First Class'tan sonra gelen filmlerle oluşan seriyi farklı bitiririp bitirmeyeceği sorusu yöneltildi. Vaughn ise bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Devam etmeme nedenlerimden biri de bu. Çünkü, beni dinlemediler. Benim planım First Class'tı; ardından benim X-Men versiyonum olan ikinci filmde karakterleri sürdürebilmek için 70'li yıllardaki genç Wolverine'e gitmekti. Böylece hepsini tanıyacaktınız ve benim finalim Geçmiş Günler Gelecek olacaktı. Bu hepsini bir araya getireceğim üç numaram olacaktı. Çünkü McKellen, Michael, Stewart ve James'i bir araya getirmekten daha büyük ne olabilir? Days of The Future Past ile devam etmeye hazır olarak senaryoyu bitirdiğimde, baktım ve dedim ki 'Tom Hardy ya da başka birini genç Wolverine olarak görmek ve herkesi sonunda bir araya getirmek gerçekten eğlenceli olacak'. Fox, Days of The Future Past'i okudu ve 'Bu çok iyi. Bunu hemen yapıyoruz.' dedi. Ben de 'Bir sonraki adımınız ne olacak? Bana güvenin, gideceğiniz yeriniz yok.' Ardından Apocalypse'i yaptırlar ve... Etrafında dönseniz bundan daha iyi olurdu. Hollywood adımını ayarlayamıyor. Yöneticiler dikiz aynasına bakarak 100 km hızla ilerliyor ve neden çarptıklarını anlamıyorlar."

    Bilindiği üzere X-Men First Class'ın devam filmlerini Bryan Singer çekmişti. Days of The Future Past eleştirmenler tarafından büyük beğeni alırken, Apocalypse, sade aksiyonuyla ve bir mantığa oturtulamamasıyla en sevilmeyen X-Men filmleri arasına girmişti. Fox ve Disney'in işbirliği yapmaya başlamasından bugüne, Marvel ile X-Men evrenlerinin birleştirilmesi planlanıyor. Kevin Feige, uzun vadede bunu gerçekleştireceklerini belirtmişti. Şimdilik son X-Men filmi gibi görünen Dark Phoenix 5 Haziran tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top