Hesabım
    Hayvan Mezarlığı'nın Kedi Leo'su Hayata Veda Etti

    Hayvan Mezarlığı'nın yıldızı hayatını kaybetti.

    Stephen King'in eserinden ikinci kez beyaz perdeye aktarılan Pet Sematary'nin yıldızı kedi Leo yaşama veda etti. Filmde Church adını taşıyan kedi Leo'nun hayata veda ettiği sosyal medya üzerinden hayranlarıyla paylaşıldı.

    Nisan ayında izleyicileriyle buluşan Hayvan Mezarlığı uyarlamasında filmde en çok dikkatleri canlandırdığı Church karakteri ile çeken oyuncu kedi Leo olmuştu. Özellikle filmin galasında şıklığı ve sevimliliğiyle ilgileri üzerine çeken Leo, geçtiğimiz Çarşamba gecesi hayatını kaybetti. Bilindiği üzere Church, Hayvan Mezarlığı'na gömülen ve hayata geri dönen canlılardan biri olup filmin korku ögelerin arasında yer alan isimlerden biriydi. Film boyunca sinsice ailenin etrafında dolaşması ve attığı korkutucu bakışlarla ilgi çekmişti. Leo'nun eğitimcisi Kirk Jarrett, Leo'nun ölümü hakkında şu sözleri sarf etti: "Derin bir üzüntüyle Leo'nun hayatını kaybettiğini söylemeliyiz. Bu insan ve onun tüylü ailesi Leo'yu sonsuza kadar özleyecek. Yıldızı her zaman parlasın."

    Stephen King'in eserinden uyarlanan Hayvan Mezarlığı filminin konusu ise şöyleydi: Boston'daki şehir yaşamlarından kırsal kesime taşınma kararı alan bir ailenin minik bir oğlu ve kızları vardır. Oğullarını bir kaza sonucu kaybeden çiftin yaşadığı travmanın ardından kedileri de ölmüş ve evlerinin yakınındaki gizemli bir mezarlığa gömülmüştür. Gömülmesinin ardından kedileri yaşama geri döner. Gizemli mezarlığın sırrını artık Creed çifti de öğrenmiştir. Gömülen her şeyi bedenen hayata döndüren bu mezarlığı, oğullarını geri getirmesi için de kullanma kararı alan Louis, Gage'i gerçekten geri getirebilecek midir? Bir yandan oğullarının tuhaf geri dönüşüyle sarsılan çift, diğer yandan geçmişleriyle yüzleşmek zorunda kalır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top