Hesabım
    Pixar Animasyonu "Onward"dan Fragman!

    Onward'dan ilk fragman yayınlandı.

    Yıldız kadrolu Pixar animasyon filmi Onward'un ilk fragmanı sinemaseverlerle paylaşıldı. Onward animasyon filmi, elflerin, trollerin, perilerin, atadamların, denizkızlarının, unicornların bulunduğu bir dünyada geçiyor. Fantastik filmin yönetmen koltuğuna ise Dan Scanlon geçiyor.

    Tracy ve Sevimli Canavarlar Üniversitesi filmlerinden tanıdığımız Dan Scanlon'ın yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Pixar animasyonu Onward, babalarını çok küçük yaşta kaybeden iki genç elf kardeşin hikayesini konu ediyor. Kardeşler, hatırlamakta zorlandıkları ve çok özledikleri babaları ile son bir gün geçirme fırsatlarının olduğunu öğrenirler. Dünyada var olan bir büyü, onların babaları ile kavuşmalarını sağlayacaktır. Kardeşler, bu fırsatı kaçırmamak için ne yapıp edip büyüye sahip olmanın yolunu bulmalıdır. Kendilerini zorlu bir mücadeleye sokan kardeşler, büyüye ulaşıp babalarını son bir kez görebilme imkanını bulabilecekler midir? Dünyanın eski dönemlerinin efsaneleriyle modern dünyayı birleştiren Onward, sihirli bir dünyaya adım atmamızı sağlayacak. Filmdeki iki ergen kardeşi canlandıran yıldız oyuncular ise Guardians of The Galaxy serisinin Star Lord'u Chris Pratt ile yeni nesil Spider Man Tom Holland oluyor. Ayrıca filmin seslendirme kadrosunda, eleştirmenler tarafından olumlu karşılanan Ma filmiyle son zamanlarda karşımıza çıkan Octavia Spencer ile Seinfeld, Enough Said, Veep gibi yapımların yıldızı Julia Louis-Dreyfus yer alıyor.

    Bilindiği üzere Pixar'ın bünyesinden Coco, Toy Story serisi, Arabalar serisi, İnanılmaz Aile filmleri, Sevimli Canavarlar, Inside Out, Cesur, Yukarı Bak, Vol-i, Ratatuy gibi sevilen ve birçok kez ödüle layık görülen animasyon filmleri çıkmıştı. Disney altındaki Pixar'ın yeni filmi Onward'ın sihirli dünyasına tüm dünyayla birlikte 6 Mart 2020 tarihinde adım atmamız beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top