Hesabım
    Christian Bale ve Matt Damon’lı “Ford v. Ferrari”den İlk Poster Geldi!

    Biyografik drama filmi “Ford v. Ferrari”nin ilk posteri yayınlandı.

    Christian Bale ve Matt Damon’ın başrollerini paylaştığı biyografik drama filmi “Ford v. Ferrari”nin ilk posteri görücüye çıktı. Merakla beklenen filmin ilk fragmanının ise önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

    Ford ve Ferrari’nin 1966 Le Mans Dünya Şampiyonası’ndaki rekabetini konu alan filmde başrol ikilisine “Outlander” dizisinin üç Altın Küre adayı başrolü Caitriona Balfe, “Sessiz Bir Yer”in genç yıldızı Noah Jupe, Netflix’in Punisher’ı Jon Bernthal, “Boardwalk Empire” ve “House of Cards” gibi dizilerle tanınan Emmy adayı Paul SparksJack McMullenTracy Letts ve Josh Lucas gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise 2017 yılında “Logan: Wolverine” ile büyük beğeni toplayan Oscar adayı yönetmen James Mangold üstleniyor.

    “Ford v. Ferrari”, 1966 yılında düzenlenen Le Mans 24 Saat Yarışı’nın gerçek hikayesini konu alıyor. Henry Ford II ve Lee Iacocca ikilisi, tuhaf ancak kararlı bir grup Amerikalı mühendis ve tasarımcıdan sıfırdan bir otomobil yapmalarını ister. Otomotiv vizyoneri Carroll Shelby (Matt Damon) ve İngiliz şoförü Ken Miles’ın (Christian Bale) başını çektiği ekip, uzun yıllardır pistlere egemen olan Ferrari’yi Fransa’da düzenlenen 1966 Le Mans Dünya Şampiyonası’nda alt etmek için işe koyulur.

    “Ford v. Ferrari” ülkemizde 15 Kasım tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top