Hesabım
    Bilim Kurgu Filmi “Awake”in Başrolünü Gina Rodriguez Üstlenecek!

    Netflix yapımı “Awake”in yönetmen koltuğunda Mark Raso oturuyor.

    Netflix yapımı bilim kurgu ve gerilim filmi “Awake” başrolüne karar verdi. “Deepwater Horizon”, “Annihilation” ve “Someone Great” gibi filmlerle tanınan, “Jane the Virgin” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Gina Rodriguez’in filmin başrolünü üstleneceği duyuruldu.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Awake”in konusu şöyle: Dünya çapında yaşanan ani bir olay dünyadaki tüm elektronik aletleri ve insanlığın uyuyabilme yetisini yok etmiştir. Kısa süre içinde dünyaya kaos hakim olmaya başlamıştır. Filmde, Rodriguez’in kızı insanlığın ihtiyacı olan tedavinin anahtarıdır. Anne, kızını ve akıl sağlığını yitirmeden dünyayı kurtarmanın bir yolunu bulmak zorundadır.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini 2014 yılında “Copenhagen” ile ilk uzun metrajına imza atan ve 2017 yılında Netflix yapımı “Kodachrome” ile karşımıza çıkan Kanadalı yönetmen Mark Raso üstleniyor. Filmin senaryosunda Joseph Raso ve Greg Poirier ikilisinin de imzası bulunuyor. Çekimlerine bu yıl başlanması beklenen filmin vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top