Hesabım
    Christian Bale ve Matt Damon'lı "Ford V Ferrari"den İlk Fragman!

    Ford V Ferrari'den ilk fragman paylaşıldı.

    Le Mans Dünya Şampiyonası’nda yaşanan rekabeti konu edinen ve geçtiğimiz günlerde posteri yayınlanan Ford V Ferrari'nin ilk fragmanı sinemaseverlerle paylaşıldı. Uzun süredir beklenen ve 2019'un en iddialı filmlerinden biri olması planlanan filmin fragmanında Ford markasının Ferrari'ye açtığı savaşa tanıklık ediyor ve bu mücadelede Matt Damon'ın canlandırdığı Carroll Shelby ile Christian Bale'in hayat verdiği Ken Miles’ı izliyoruz.

    “Ford v. Ferrari”, 1966 yılında düzenlenen Le Mans 24 Saat Yarışı’nın gerçek hikayesini konu alıyor. Henry Ford II ve Lee Iacocca ikilisi, tuhaf ancak kararlı bir grup Amerikalı mühendis ve tasarımcıdan sıfırdan bir otomobil yapmalarını ister. Otomotiv vizyoneri Carroll Shelby (Matt Damon) ve İngiliz şoförü Ken Miles’ın (Christian Bale) başını çektiği ekip, uzun yıllardır pistlere egemen olan Ferrari’yi Fransa’da düzenlenen 1966 Le Mans Dünya Şampiyonası’nda alt etmek için işe koyulur. Filmin oyuncu kadrosunda Bale ve Damon'ın yanı sıra Jon BernthalCaitriona BalfeJosh Lucas gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna LoganWolverine3:10 Yuma TreniWalk The LineIdentityGirl InterruptedCop Landgibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen James Mangold oturuyor. Ford V. Ferrari'nin senaryosu ise Jezz Butterworth, Jonh-Henry Butterworth, yönetmen James Mangold ve Jason Keller tarafından kaleme alındı.

    Christian Bale, Ford V. Ferrari için daha önce şu sözleri sarf etmişti: ""Bu bir David vs. Goliath vs. Goliath'tır. Ford ile endüstriyel bir Goliath var. Ferrari'de ise Goliath'ın şöhreti var ve bu bir uyumsuzların zafer hikayesi. Bu iki arkadaş takım elbiseli ve yarış hakkında hiçbir şey bilmeyen pislikleri alt etmeye çalışıyor."  Ülkemizde Asfaltın Kralları adıyla bilinecek olan Christian Bale ve Matt Damon başrollü Ford V. Ferrari'nin ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 15 Kasım 2019 tarihinde buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top