Hesabım
    James Maslow ve Emily Bett Rickards Aynı Filmde Buluşuyor!

    Komedi filmi “We Need To Talk” başrollerini belirledi.

    Bağımsız komedi ve drama filmi “We Need To Talk” başrollerine karar verdi. 2009-2013 yılları arasında yayınlanan “Big Time Rush” ile yıldızı parlayan James Maslow ve The CW yapımı “Arrow” dizisinin Felicity’si olarak tanıdığımız Emily Bett Rickards’ın filmin başrollerini üstleneceği öğrenildi.

    Film, her gün milyonlarca hayranıyla konuşmasına rağmen sevdiği insanlarla konuşmayı beceremeyen bencil video oyun ünlüsü Muhteşem Scott Gamer’a (James Maslow) odaklanıyor. Bu durum çok fazla sorun teşkil etmemektedir, ta ki kız arkadaşı (Emily Bett Rickards) “Konuşmamız gerek” dedikten sonra işe gidene kadar... Scott çılgına dönmüş bir şekilde gününün geri kalanını boşa kürek çekerek ve kız arkadaşının ne konuşmak istediğini anlamaya çalışarak geçirir. Bu süre zarfında arkadaşlarından, hayranlarından ve sosyal medya troll’lerinden tavsiyeler alır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de işi için hiç ilgisini çekmeyen popüler bir video oyun serisini incelemek zorundadır.

    Lethal Weapon” dizisinden Johnathan Fernandez’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin yönetmen, senarist ve yapımcı koltuğunda Todd Wolfe oturuyor. Filmin yapımcı kadrosunda Paul Irwin ve Ray Carballada da bulunuyor. Çekimlerine geçtiğimiz hafta başlanan filmin vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top