Hesabım
    “Scary Stories to Tell in the Dark”tan İlk Uzun Fragman Yayınlandı!

    Korku filminin Amerika'da 9 Ağustos'ta gösterime girmesi bekleniyor.

    Adını sık sık korku projelerinde duyduğumuz iki Oscar ödüllü usta sinemacı Guillermo del Toro’nun senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği korku filmi “Scary Stories to Tell in the Dark”ın ilk uzun fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

    Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Zoe Margaret CollettiMichael GarzaAustin ZajurGabriel RushKathleen PollardDean Norris ve Gil Bellows gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise “Future Murder”, “Troll Avı” ve “Otopsi” filmleriyle beğeni toplayan Norveçli yönetmen André Øvredal üstleniyor.

    Şehir ve kasabalarda anlatılan halk hikayelerinden ilham alan filmin konusu şöyle: 1968 yılının Amerikası'nda geçen hikaye, huzur içinde yaşayan Mill Valley kasabasına odaklanıyor. Nesiller boyu bu kasabada yaşayan Bellows ailesi de bu huzurlu atmosferin bir parçası olarak hayatını sürdürüyordur. Ancak bu aile hakkında kasabada sürekli gezinen bir halk hikayesi vardır. Kasabanın öbür ucundaki bir malikanede yaşayan Sarah Bellows adındaki genç kız, korkunç işkenceler görmüştür. Bu hikayeyi keşfeden bir grup genç ise kendini Sarah'nın yaşadıklarını araştırırken bulacaktır.

    “Scary Stories to Tell in the Dark” Amerika’da 9 Ağustos tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top