Hesabım
    Jean Reno Başrollü “Cold Blood”dan İlk Fragman Geldi!

    Aksiyon ve gerilim filmi “Cold Blood”ın ilk fragmanı yayınlandı.

    The Big Blue”, “Léon: The Professional” ve “Ronin” gibi filmlerle tanınan başarılı Fransız aktör Jean Reno’nun başrolünü üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi “Cold Blood”ın ilk fragmanı ve posteri görücüye çıktı.

    Filmde başrol isme Sarah Lind, Joe Anderson, David Gyasi, Ihor CiszkewyczFrançois Guétary ve Samantha Bond gibi oyuncular eşlik ediyor. Merakla beklenen filmin yönetmen ve senarist koltuğunda ise Frédéric Petitjean oturuyor.

    Henry adında efsanevi bir tetikçi (Jean Reno) mesleğinden emekli olmuş ve Kuzey Amerika’nın el değmemiş çorak topraklarında, göl kıyısındaki bir evde tek başına yaşamaya başlamıştır. Bir gün evinin yakınlarında bir kadın kar arabası kazası yaşar ve onun hayatını kurtarmak Henry’ye düşer. İnsanları öldürmeye alışık olan emekli tetikçi, zor durumdaki kadını kurtarmaya çalışırken kendi hayatını da riske eder. Kadının sakladığı sır ise işleri daha da karmaşık bir hale getirecek ve Henry’yi eski günlerine geri dönmeye zorlayacaktır.

    “Cold Blood”ın Amerika’da 5 Temmuz tarihinde gösterime girmesi bekleniyor. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top