Hesabım
    Brad Pitt’li Bilim Kurgu Filmi “Yıldızlara Doğru”dan Fragman!

    James Gray imzalı “Yıldızlara Doğru”dan ilk fragman geldi.

    Twelve Monkeys”, “The Curious Case of Benjamin Button” ve “Moneyball” gibi unutulmaz filmlerle tanınan ve bu sene “Once Upon a Time ... in Hollywood”da izleyeceğimiz sevilen aktör Brad Pitt’in başrolünü üstlendiği bilim kurgu ve gizem filmi “Yıldızlara Doğru”nun merakla beklenen ilk fragmanı ve posteri yayınlandı.

    Filmde başrol isme Oscar ödüllü usta oyuncu Tommy Lee Jones, 2017 yılında “Loving” ile ilk Oscar adaylığını elde eden Ruth Negga, iki kez Altın Küre’ye layık görülen Donald SutherlandJamie KennedyJohn Ortiz ve “Frontier” dizisinden Greg Bryk gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise son olarak “Kayıp Şehir Z” ile karşımıza çıkan James Gray üstleniyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak belli olmayan “Yıldızlara Doğru”, kayıp babasını (Tommy Lee Jones) bulabilmek ve gezegenimizi tehdit eden gizemi açığa çıkarmak için güneş sistemimizin en uzak köşelerine yolculuk eden astronot Roy McBride’a (Brad Pitt) odaklanıyor. Yolculuk, insan varoluşunun doğasına ve evrendeki yerimize meydan okuyan sırların açığa çıkmasını sağlıyor.

    “Yıldızlara Doğru” ülkemizde 20 Eylül tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top