Hesabım
    Disney'in Düzenlediği D23 Expo'da Neler Var?

    D23 Expo'da ilk kez göz atabileceğimiz yapımlar paylaşıldı.

    Bu yıl Ağustos ayında, Disney CEO'su Bob Iger tarafından sunulacak olan D23 Expo hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Bu bilgilere göre izleyicilerinin ilk kez göz atabileceği yapımlar belli oldu. Bu yapımlar ise Disney'in online streaming platformu Disney+'ta gösterime sunulacak olan diziler ve filmlerden oluşuyor.

    2009 yılından bugüne Disney hayranlarıyla buluşan D23 Expo, bu yıl da görkemli bir şekilde etkinliklerine devam edecek. D23 Expo'da merakla beklenen birçok şey bulunuyor. Bunlar arasında özellikle, Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige'in yapma ihtimali olan konuşma ilgileri çekiyor. Bu konuşma eğer gerçekleşirse Marvel'ın gelecek planları ortaya çıkmış olacak. Ancak resmi olarak yapılan duyurulara göre, etkinliğin ana başlıkları belli oldu. Bilindiği üzere Disney'in henüz açılmamış olan online streaming platformu Disney+'ta birçok orijinal dizi ve film izleyicileriyle buluşacak. Bu yapımlardan The Mandalorian, Lady and The Tramp, High School Musical: The Musical: The Series gibi dizi ve filmlere ilk kez göz atabileceğiz. 23 Ağustos tarihinde başlayacak olan D23 Expo'nun ilk gününde Disney efsanelerine ödülleri takdim edilecek. Bu efsane isimler arasında Marvel'ın usta ismi Robert Downey Jr., Iron Man filmlerinin yönetmeni olan ve ayrıca Happy karakterine hayat veren Jon Favreau, The Lion King'in Mufasa'sını, Star Wars serisinin Darth Vader'ını seslendiren James Earl Jones, bir zamanların efsane isimlerinden Bette Midler, yönetmen ve kareograf Kenny Ortega, Barnette Ricci, Walt Disney Imagineering'in eski başkan yardımcısı Wing Chao, Mulan ve Agents of Shield oyuncusu Ming Na Wen, The Lion King ve Pirates of The Caribbean gibi birçok önemli yapıma müzikleriyle hayat veren Hans Zimmer gibi isimler yer alıyor. Aynı gün içerisinde de Disney+ platform yapımlarının tanıtılması planlanıyor.

    24 Ağustos tarihinde D23 Expo'da Disney'in önemli filmlerinin kamera arkasındaki sırları paylaşılacak. Birçok gelecek yapımdan, özel görüntüler ve videolar izletilecek. Bu yapımlar arasında Star Wars'un son filmi The Rise of Skywalker da bulunuyor. 25 Ağustos'da ise Bob Chapek eşliğinde dünya çapındaki Disney parklarına dair etkinlikler düzenlenecek.

    Disney'in düzenlediği D23 Expo etkinliği 23-25 Ağustos tarihleri arasında Disney hayranlarıyla buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top