Hesabım
    Korku Filmi "Svalta" Hayata Geçiriliyor

    Nick Frost ve Simon Pegg imzalı korku film projesi Svalta, Orion Pictures tarafından hayata geçirilecek.

    Stolen Pictures adı altında Nick Frost ve Simon Pegg'in imzasının bulunduğu korku türündeki Svalta film projesinin hayata geçirilmesi için hazırlıklara başlandığı resmi olarak duyuruldu. Hakları Orion Pictures'a satılan Svalta filminin yardımcı senaristi ise Nick Frost olacak.

    Korku türündeki film Svalta'nın filmleştirilmesi için harekete geçildi. Svalta'nın senaryosunu üstlenecek olan isimler ise Stolen Pictures'ın yaratıcı direktörleri olan ve Sick Note, The Peter Serafinowicz Show gibi yapımların senaryosunu üstlenen James Serafinowicz ile Sick Note, Cardinal Burns, Big Train, Nat Saunders olacak. Ayrıca Svalta'nın yardımcı senaristliğini Into The Badlands, Fighting With My Family, Mr, Sloane, Zombilerin Şafağı, Dünyanın Sonu, Sıkı Aynasızlar, Paul gibi yapımlarda oyuncu olarak izlediğimiz başarılı isim Nick Frost üstlenecek.

    Orion Pictures'ın aracılığıyla izleyicileriyle buluşma imkanı bulacak olan Svalta filminin konusu ise şöyle olacak: Film, uzaklarda bulunan ve gerçek olmayan bir İsveç adasında yaşananları hikayesinin odağına alıyor. Yaz tatilini İsveç'te geçirecek olan bir aile, ülkede serbest bırakılan bir seri katil ile karşı karşıya kalacaktır. Ancak bir süre sonra anlayacaklardır ki, yerli halkın bu seri katili durdurmak gibi bir isteği hiç olmayacaktır. İsveç'teki hayali adadan adını alan Svalta filminin haklarını satın alan Orion Pictures'ın başındaki isim John Hegeman, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Svalta'da Simon, Nick ve Miles ile çalışma konusunda inanılmaz derecede heyecanlıyız. Hikaye korkutucu, harika ve çılgınca. Onların eşsiz ifade etme tarzları da bu film için mükemmel. Filmi onlarla birlikte büyük ekrana getirmek için sabırsızlanıyoruz."

    Bilindiği üzere Nick Frost'un gelecek projeleri arasında Horrible Histories: The Movie ve komedi filmi Pugwash gibi yapımlar bulunuyor. Shaun of The Dead, Sıkı Aynasızlar ve Dünyanın Sonu filmlerinde Nick Frost ile birlikte rol alan usta oyuncu Simon Pegg'in ise Svalta'nın yanı sıra The Dark Crystal: Age of Resistance, Inheritance ve yeni bir Star Trek filmi bulunuyor. Svalta'nın izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top