Hesabım
    Lady Sif, Marvel'a Geri Dönebilir!

    Jaimie Alexander'ın canlandırdığı Lady Sif karakteri hakkında yeni bir açıklama yapıldı.

    Thor filmlerinde izleme şansı yakaladığımız ve Asgard halkından Thor'un yakın dostlarından biri olan Lady Sif karakterini canlandıran Jaimie Alexander'ın Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönebileceği açıklandı. Açıklamayı yapan isim ise Marvel'ın yapımcılarından Victoria Alonso oldu.

    Iron Man, Avengers: Endgame, Ant-Man, Thor, Thor: The Dark World, Thor: RagnarokGuardians of the Galaxy serisi gibi neredeyse tüm Marvel Sinematik Evreni filmlerinin yapımcıları arasında yer alan Victoria Alonso, bir Marvel karakteri hakkında açıklama yaptı. Alonso'nun söylediklerine göre Lady Sif'in Marvel filmlerine geri dönmemesi konusunda hiçbir neden bulunmuyor. Son olarak Blindspot dizisiyle karşımıza çıkan Jaimie Alexander'ın canlandırdığı Lady Sif karakterini Thor: The Dark World filminin ardından hiç görmemiştik. Alfonso Lady Sif'in Marvel filmlerine dönüp dönmeyeceği hakkında şu sözleri saf etti: "Asla 'asla' deme. Lady Sif karakterini, oyuncumuz Jaimie Alexander gibi seviyoruz." Ayrıca Thor: Ragnarok filminin yönetmenliğini üstlenen başarılı isim Taika Waititi de şu yorumda bulunmuştu: "Lady Sif, New York'da bulunan, Blindspot isimli televizyon programında yer alan bir oyuncu tarafından canlandırılıyordu. Çok yoğundu."

    Bilindiği üzere Marvel, filmlerinde kadın karakterlere yoğunluk verdiği bir döneme adım attı. Captain Marvel filminin izleyicileriyle buluşmasının ardından Black Widow'un geçmişinin anlatılacak olması, Scarlet Witch ile ilgili bir dizi çekilecek olması gibi birçok yapımda kadın kahramanlara yer verileceği duyuruldu. Alonso'nun sözlerinin ardından güçlü bir kadın kahraman olan Lady Sif'i gelecek filmlerde görme imkanımızın yüksek olduğu sonucunun çıkarılacağı tahmin ediliyor. Thor: Ragnarok filmi izleyicileriyle buluştuğu dönemde birçok eleştirmen tarafından Lady Sif'in görmezden gelinmesin olumsuz karşılanmış ve eleştirilmişti. Marvel'ın gelecek film planlarının Disney etkinliği D23 Expo sırasında açıklanması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top