Hesabım
    Black Widow Filminden İlk Set Görüntüleri!

    Black Widow'dan Scarlett Johansson'lı set kareleri yayınlandı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin geçmişine döneceğimiz Black Widow filminden ilk görüntüler yayınlandı. Sosyal medya üzerinden Black Widow sayfasından paylaşılan görüntülerde Natasha Romanoff'u görme imkanı yakalıyoruz. -Dikkat, Avengers: Endgame spoiler'ı içerir-

    Scarlett Johansson'ın bir kez  daha Marvel Sinematik Evreni'nde yer alacağı Black Widow filminden set kareleri yayınlandı. Daha önce söylenenlere göre filmin Captain America: Civil War döneminden sonrasını anlatması bekleniyor. Bu bilgi kesin olmamakla birlikte Sebastian Stan bu tahmini yürütmüştü. Bilindiği üzere Black Widow, Avengers: Endgame filminde Sonsuzluk taşlarından birini Hawkeye ile birlikte almak üzere bir düelloya girişmişti. Bu düellonun galibi olan Black Widow kendini feda ederek yaşamını yitirmişti. Ayrıca Black Widow filminin geçeceği zaman dilimi konusunda yapılan bir diğer tahmin yürütmeye göre, Natasha'nın Rusya'daki zamanlarına dönülebilir. Romanoff'un KGB ve Shield ajanı olarak yaşamını sürdürmesine odaklanılarak geçmiş ortaya çıkarılabilir. Geçmişinde yaşadığı travmalara dair çok az veriye sahip olduğumuz Black Widow'un solo filminde karakterin, çok gizli Sovyet beyin yıkama ve eğitim programı Red Room'da geçen travmatik geçmişinin de masaya yatırılacağı düşünülüyor.

    Black Widow'un senaryosuna The Disappearance of Eleanor Rigby filminin yönetmen koltuğuna oturmasıyla tanıdığımız Ned Benson ile Anne Hathaway ve Rebel Wilson'ın yıldızı olduğu The Hustle filminin senaryosunu kaleme alan Jac Schaeffer imza atıyorken filmin yönetmen koltuğuna Cate Shortland geçiyor. Filmin resmi olarak duyurulmuş olan oyuncu kadrosunda Fighting With My Family'de karşımıza çıkan ve gelecek projeleri arasında Ari Aster'in merakla beklenen pagan korku filmi Midsommar ve yıldız oyuncu kadrosuyla göz dolduran Little Women'ın bulunduğu yıldızı parlayan genç oyuncu Florence Pugh; eleştirmenlerin favorisi olmayı başaramayan Hellboy ve Netflix'teki izleyicileriyle yeniden buluşmaya hazırlanan Stranger Things'in yıldız oyuncusu David Harbour; Oscar'a damgasını vuran The Favourite filminin başrol oyuncularından Rachel Weisz ve O.T. Fagbenle bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top