Hesabım
    Gary Dauberman, Conjuring Evrenini Daha Çok Genişletebilir mi?

    Annabelle Comes Home yönetmeni Conjuring evreni hakkında konuştu.

    Vizyona girmek için hazırlıklarını sürdüren Annabelle Comes Home'un yönetmeni tarafından The Conjuring evreniyle ilgili açıklama geldi. Entertainment Weekly'ye konuşan Gary Dauberman, evreni daha çok genişletmek istediğini ifade etti.

    The Conjuring serisi James Wan'in yönetmenliğinde üçüncü filmi ile yoluna devam etmeyi sürdürürken, bu evrenin bazı filmlerle büyütüldüğü biliniyor. Geçtiğimiz yıl eleştirmenler tarafından pek olumlu karşılanmayan The Nun'ın ardından Annabelle'li üçüncü film vizyona girmek için hazırlanıyor. Bu sırada filmin yönetmen koltuğuna oturan Gary Dauberman'dan açıklama geldi. The Conjuring evreninde ilerlemeyi sevdiğini belirten Dauberman, şu sözleri sarf etti: "Adeta aşık olduğum bazı detaylar bulunuyor. Burada sunduğum şeylerin yüzeyinin altını severek kazıyıp onlarla neler olacağını görebilirdim. Ama bu aşamada bakmadım ve James Wan'in 'Diğer filmlere kesinlikle spin-off yapabileceğimiz detaylar neler?' demeyeceğini biliyorum. Bu, filmde neyin işleyeceği ile ilgili vev insanlar kazmaya başlarsa orayı alacağız. Demek istediğim şey, James The Nun'ı Conjuring 2 için yaptı. Bu 'Bu harika bir spin-off olacak' demek değildi. Yalnızca seyirciler iyi bir nedenle ona tepki veriyor gibiydi. Çünkü o (Valak) korkunçtu ve sonra 'Bu bir film gibi hissettiriyor' denildi. Ama hep saygı duyduğum ve sevdiğim organik bir süreç vardı."

    Annabelle Comes Home'un konusu ise şöyle: Şeytan ve cinlerin varlığını araştıran Ed ve Lorraine Warren çifti, oyuncak bebek Annabelle’in yarattığı yıkımı durdurmak için onu evlerine getirmeye karar verir. İçine cin giren bebeği evlerindeki eser odasına kapatan çift, onu kutsal bir camın arkasına koyar ve yardımını istedikleri bir rahibin kutsal duasıyla kapatırlar. Ancak bu da Annabelle’i durdurmaya yetmez. Annabelle odadaki diğer kötü ruhları uyandırır ve onlara yeni bir hedef verir: Warren çiftinin 10 yaşındaki kızı Judy ve onun arkadaşları... Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle 28 Haziran 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top