Hesabım
    Karen Gillan’lı “Gunpowder Milkshake”e Adam Nagaitis Dahil Oldu!

    “The Terror” dizisinin yıldızı Adam Nagaitis filmin kadrosuna katıldı.

    Oculus”, “Guardians of the Galaxy” ve “Jumanji: Welcome to the Jungle” gibi filmlerde izlediğimiz ve “Doctor Who” dizisinin Amy Pond’u olarak tanıdığımız genç yıldız Karen Gillan’ın başrolünü üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi “Gunpowder Milkshake” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. “The Terror” ve “Chernobyl” dizilerinde boy gösteren Adam Nagaitis filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda “Game of Thrones”un Altın Küre adayı yıldızı Lena Headey, 2009 yapımı “Watchmen” ile yıldızı parlayan Carla Gugino, “Killing Eve” dizisinin BAFTA adayı başrolü Michelle Yeoh, Oscar adaylığı bulunan Angela Bassett, “The VVitch: A New-England Folktale”da rol alan Ralph Ineson ve “Cinderella Man” ile Oscar’a aday gösterilen Paul Giamatti gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda ise Navot Papushado oturuyor. Çekimlerine Almanya’da devam edilen filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak belli olmayan “Gunpowder Milkshake”, ters giden bir iş sonrası bir araya gelmek zorunda kalan bir grup kadın suikasçıya odaklanıyor. Filmin senaryosunu yönetmen Papushado ile birlikte Ehud Lavski kaleme alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top