Hesabım
    Sigourney Weaver'dan, "Ghostbusters"a Orijinal Kadronun Dönüşüne Onay!

    Yeni nesil Ghostbusters filmine orijinal kadro da dahil olacak.

    Jason Reitman'ın yönetmen koltuğuna geçmesi beklenen ve henüz adı belli olmayan yeni nesil Ghostbusters filmi ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Bilindiği üzere, filme 1980'li yılların orijinal kadrosunun dahil edileceği dedikoduları bulunuyordu. Orijinal serinin oyuncularından Sigourney Weaver bu konuya açıklık getirdi.

    Hayalet Avcıları serisinde Dana Barrett karakterine hayat veren Sigourney Weaver, 2020 yılında izleyicileriyle buluşacak olan Ghostbusters filmi ile ilgili bir açıklamada bulundu. Bu açıklamaya göre orijinal kadroda yer alan Bill MurrayDan Aykroyd ve Weaver filmde kesin olarak yer alacak. Parade Magazine ile yaptığı röportajda konuya açıklık getiren oyuncu "Onlarla yeniden çalışmak çılgınca olacak! Genç insanlarla çalışmaktan zevk alıyorum, çünkü onlardan çok fazla şey öğreniyorum. Ve buna kendi yöntemlerimi getirmekten de hoşlanıyorum. Daha yaşlı oyuncular için her zaman hazır olduklarını göstermek önemlidir." şeklinde sözler sarf etti. Ancak Murray, Aykroyd ve Weaver'ın filmde görülecek olmasının dışında bir bilgi paylaşılmadı.

    Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamaya göre orijinal filmlerin senaryosunda da imzası bulunan Dan Aykroyd'un yeni bir Ghostbusters projesi bulunuyor. Bu projenin televizyona mı; yoksa beyaz perdeye mi aktarılacağı henüz bilinmiyor. Ancak, orijinal filmlerin yönetmeni olan Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman işbirliğiyle hayata geçirileceği belirtiliyor. Gelecek Ghostbusters projesi, orijinal karakterlerin ergenlikleriyle ilgili olacak gibi görünüyor. Önümüzdeki yıl vizyona girmesi beklenen yeni nesil Ghostbusters filminin ise konusu henüz açıklanmadı. Ancak genç karakterlerden oluşacağı bilgisi kesin olarak aktarıldı. Filmin oyuncu kadrosuna eklenen isimler arasında Murray, Aykroyd ve Weaver'ın yanı sıra Stranger Things ve It: Chapter One'ın yıldızı Finn Wolfhard,  The Haunting of Hill HouseGiftedFuller House gibi yapımlardan tanıdığımız Mckenna Grace ve  The Sinner, Fargo, The Widows, The Leftovers gibi yapımların başarılı oyuncusu Carrie Coon bulunuyor.

    Henüz adı belli olmayan Ghostbusters filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Temmuz 2020 yılında sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top