Hesabım
    Kevin Hart, "Scrooged"u Uyarlayabilir!

    Kevin Hart, Paramount ile anlaşma aşamasında.

    Bill Murray'in başrolünde yer aldığı 1988 yapımı Scrooged filmi Paramount Pictures tarafından yeniden uyarlanıyor. Ülkemizde Benim Gecem adıyla bilinen komedi türündeki filmin yeni uyarlaması için anlaşma masasına oturulan isim ise Kevin Hart oluyor.

    Ride Along, Central Intelligence, Grudge MatchJumanji: Welcome To The Jungle gibi yapımların yıldız oyuncusu komedyen Kevin Hart'ın yeni projesi Scrooged olabilir. Henüz Paramount Pictures ile anlaşma masasında bulunan Hart, eğer iş resmileşirse Scrooged'ın yapımcılığını üstlenecek. Ancak Bill Murray'in yerine başrol olması için Hart ile görüşülüp görüşülmediği bilinenler arasında yer almıyor. Fantastik türdeki Scrooged filminin konusu ise şöyleydi: Francis Xavier Cross herkes gibi asistanını da küçümseyen ve kaba davranan bir televizyon yapımcısıdır. Noel arifesi döneminde ansızın çalışanlarından birini işten çıkarır. Bunun nedeni ise yalnızca onunla hemfikir olmamasıdır. Bir yandan da ağabeyi onu Noel için her yıl olduğu gibi davet etmekte, ancak her yıl olduğu gibi reddedilmektedir. Ancak bu Noel'de Frank, hayaletler tarafından ziyeret edilecek ve insan olmayı yeniden öğrenecektir. Orijinal filmin yönetmen koltuğunda Superman, Ladyhawke, Lethal Weapon, Timeline gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Richard Donner otururken, senaryosu Charles Dickens'ın klasik romanından Great Expectations, The Recruit gibi filmlerin senaryosunda imzası bulunan Mitch Glazer ile Saturday Night Live'in yazarı Michael O'Donoghue tarafından uyarlanmıştı. Oyuncu kadrosunda ise Karen Allen, John Forsythe, Bobcat Goldthwait, Carol KaneRobert Mitchum ve Alfre Woodard gibi isimler yer alıyordu. Bilindiği üzere Scrooged, 1988 yılında izleyicileriyle buluştuğu dönemde Amerika çapında 60 milyon dolar gişe hasılatına sahip olmuştu.

    Komedyen Kevin Hart, geçtiğimiz yıl Oscar töreninde sunucu olacak olmasıyla gündeme gelmişti. Ancak cinsiyetçi söylemleri nedeniyle sunuculuktan geri çekilmiş ve Oscar töreni sunucusuz olarak düzenlenmişti. Bunun ardından özür dileyen başarılı komedyenin gelecek projeleri arasında Jumanji: Welcome To The Jungle 2, Fatherhood, My Own Worst Enemy, Uptown Saturday Night, The Great Outdoors, Ride Along 3 ve Monopoly bulunuyor. Scrooged uyarlaması için ise ne zaman harekete geçileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top