Hesabım
    Milo Ventimiglia'lı "Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı" Filminden Altyazılı Fragman!

    Roman uyarlaması The Art of Racing The Rain'den altyazılı fragman geldi.

    Milo Ventimiglia ve Amanda Seyfried'ın başrolünde yer aldığı, Kevin Costner'ın ise Enzo'ya sesiyle hayat verdiği Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı'ndan altyazılı fragman yayınlandı. Fragmanda Enzo ve onu sahiplenen Denny'nin ailesinin yaşam mücadelesine göz atma imkanı yakalıyoruz.

    Uyarlama filmin konusu ise şöyle: Enzo tüm hayatını, çevresinde akıp giden dünyayı gözlemleyerek ve bir araba yarışçısı olan sahibi Denny, onun beyin tümörü savaşı veren eşi Eve ve kızları Zoe'den oluşan ailesinden aldığı hayat derslerini uygulayarak geçirmektedir. Aileyle Enzo'nun arasındaki inanılmaz bağı gözler önüne seren The Art of Racing in the Rain, Garth Stein'ın yazarı olduğu 2008 yılında yayınlanan ve çok satanlar listesini alt üst eden kitaptan uyarlandı. The Art of Racing in the Rain filminin konusun ise şöyle: Formula 1 yarışçısı Denny, kendine ve hayatının her alanına eşlik edebilecek bir köpek olan Enzo'yu sahiplenmiştir. Ancak Enzo, onların düşündüğü kadar normal bir köpek değildir. Enzo, Moğol efsanesine göre bir sonraki yaşamında bir insan olarak reenkarne olacağını düşünüyordur. Enzo zamanının çoğunu televizyon izleyerek ve oradan insan olmayı öğrenerek geçiriyordur. Ayrıca Denny'nin en büyük tutkusu olan araba yarışları konusunda elinden gelen yardımı yapıyordur. Bilindiği üzere Garth Stein bu kitabı 1998 yılında izlediği bir belgeselden ilham alarak kaleme almıştı. Moğol belgeseli State of Dogs'un yanı sıra 2004 yılında karşısına çıkan ve köpek bakış açısıyla yazılan The Revenant isimli şiir de onun ilham kaynağı olmuştu.

    The Art of Racing in the Rain uyarlama filminin yönetmen koltuğuna My Week With MarilynWoman In GoldGoodbye Christopher Robin, Five Days gibi yapımlardan tanıdığımız Simon Curtis oturuyorken, filmin senaryosunda Maymunlar Cehennemi: Şafak VaktiMaymunlar Cehennemi: SavaşTotal RecallUnstoppableWolverine gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Mark Bomback kaleme aldı. Filmde Enzo'yu seslendiren isim iki Oscar'lı usta oyuncu Kevin Costner olurken, The Art of Racing in the Rain'in oyuncu kadrosunda HeroesThis Is Us gibi yapımların yıldız oyuncusu Milo Ventimiglia ile Mamma MiaMamma Mia Here We Go AgainFirst ReformedSefiller gibi yapımların başarılı oyuncusu Amanda Seyfried bulunuyor.

    Ülkemizde Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı adıyla izleyicileriyle buluşacak olan The Art of Racing in The Rain filmi 9 Ağustos'ta gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top