Hesabım
    Jacob Tremblay’li Komedi Filmi “Uslu Çocuklar”dan Yeni Fragman!

    Komedi filmi “Uslu Çocuklar” 6 Eylül’de sinemalarımıza konuk olacak.

    Room”, “Wonder” ve “The Predator” gibi filmlerde boy gösteren yetenekli çocuk yıldız Jacob Tremblay’in başrolünü üstlendiği komedi filmi “Uslu Çocuklar”ın yeni fragmanı yayınlandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Brady Noon, Keith L. Williams, Molly Gordon, Lil Rel Howery, Millie Davis, Midori FrancisLina Renna ve Matt Ellis gibi isimler alıyor. Merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda ise yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği “The Office” dizisiyle üç kez Emmy Ödülü’ne aday gösterilen Gene Stupnitsky oturuyor.

    12 yaşına basan Max, düzenlenen bir partinin ardından nasıl öpüşüldüğünü bilmediğini farkettiği için panik olmaya başlar. Max ve en yakın arkadaşları Thor ile Lucas, bu soruna çözüm bulmak için arayışa girerler. Üç kafadar Max'in ailesine ait olan ve dokunmalarının yasak olduğu drone'a göz diker ve onunla yan komşularını gözetlemeye başlar. Ancak hiçbir şey yolunda gitmez ve drone kendini imha eder. Yerine yenisini koymaya çalışan Max, Lucas ve Thor başlarına daha da çok dert açmaya devam edecektir.

    “Uslu Çocuklar” ülkemizde 6 Eylül tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top