Hesabım
    Drama Filmi “Gilded Rage”in Başrolünü Bill Skarsgard Üstlenecek!

    2017 yapımı “It”in yıldızı Bill Skarsgard yeni projesini belirledi.

    Gerçek bir hikayeyi temel alan drama filmi “Gilded Rage” başrolüne karar verdi. “It”, “Assassination Nation” ve “Deadpool 2” gibi filmlerle tanınan ve bu sene “It Chapter Two”da izleyeceğimiz genç yıldız Bill Skarsgard’ın filmin başrolünü üstleneceği açıklandı.

    Benjamin Wallace’ın Vanity Fair için yazdığı makaleden beyaz perdeye uyarlanan “Gilded Rage”, yatırım bankacısı Thomas Gilbert Sr.’ın meşhur cinayetine odaklanıyor. Bankacının ölümü başta intihar sanılmış ancak daha sonra açılan soruşturma aksini göstermişti. Cinayet suçlamasıyla tutuklanan Thomas Gilbert Jr. (Bill Skarsgard) bugün hala yargılanmayı beklemektedir. Gilbert ikinci dereceden cinayet suçlamalarını başta reddetmiş fakat sonrasında teklif edilen hiçbir savcı-sanık uzlaşmasını da kabul etmemiştir. Gilbert’in annesi ise oğlunun savunmasında suçu üzerine almıştır.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini “The One I Love” ve “The Discovery” filmlerine imza atan Charlie McDowell üstleniyor. Filmin senaryosunda Justin Lader ve Max Frye’ın da imzası bulunuyor. Vizyon tarihi henüz açıklanmayan filmin yapımcı kadrosunda ise sevilen oyuncu Jake GyllenhaalRiva Marker ve Jeremy Steckler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top