Hesabım
    Kısa Film "Arise"ın Dünya Prömiyeri Yapılacak!

    Cannes'da gösterilen Water filminin ekibinden yeni film Arise, hazırlıklarını tamamlamak üzere.

    Yönetmenliğini Water (Su) kısa filmiyle tanıdığımız Tolga Okur'un üstlendiği "Arise" filmi dünya galasını yapmak için hazırlanıyor. Zengin oyuncu kadrosu olan Arise filminin galası Kadıköy Sineması'nda gerçekleştirilecek.

    Bağımsız sinema ve özgür sanatı, sinema, müzik, tiyatro, moda, televizyon, basın dünyasından bir çok saygın ismi bir araya getirecek olan Arise galası, 13 Haziran akşamı Kadıköy Sineması'nda gerçekleştirilecek. Arise filminin konusu ise şöyle: Sınırsız yaşamın sunulduğu bir dünyada, Deniz yaşamında tatmin edici her şeyin sahte olduğunu düşünüyordur. Deniz yaşamını sonlandırma kararı alır. Başarısız bir intihar girişiminin ardından Alice Harikalar Diyarında'nın Alice'ine dönüşür. Ama onun Harikalar Diyarı'nda mutlu bir son yok, yıkıcı ve karanlık hikayeler vardır.

    Arise kısa filminin oyuncu kadrosunda Alper Uzun, Göksel Kortay, Haldun Boysan, Selda Alkor, Gülen KaramanÜmit Belen ve Selin Uzal yer alıyor. Bilindiği üzere yönetmenin bir önceki filmi Water, Cannes Film Festivali, California Uluslararası Film Festivali, Lagos Inshort International Film Festival, 29. İstanbul Film Festivali gibi festivallerin seçkilerinde yer almıştı. Arise filminin de festival yolculuğuna başlaması beklenilenler arasında yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top