Hesabım
    "The Big Lebowski" Spin-Off'u "Going Places"in Senaryosu Hazır!

    John Turturro, The Big Lebowski'ye yazdığı spin-off'u tamamladığını açıkladı.

    The Big Lebowski'ye spin-off filmi çekilebilir. Usta oyuncu John Turturro'nun yaptığı açıklamaya göre, kendi canlandırdığı karakter olan Jesus Quintana'nın maceralarıyla ilgili bir spin-off projesi hazırlanıyor. Turturro, bu projenin senaryosunu tamamlamış bulunuyor. Filmin adı ise Going Places olacak.

    Barton Fink, Fading Gigolo, O Brother Where Art Thou, Quiz ShowThe Night of gibi yapımların usta oyuncusu John Turturro, 2016 yılından beri bir proje üzerinde çalıştığını belirtmişti. Bu proje ise Joel Coen ve Ethan Coen'in yönetmenliğini üstlendiği The Big Lebowski spin-off'u olmuştu. Spin-off projesinin konusu ise The Big Lebowski'de Turturro'nun canlandırdığı Jesus Quintana karakterinin maceraları olacak. Usta oyuncu, spin-off projesi Going Places'in senaryosunu tamamladığını açıkladı. 2016 yılında Turturro konu hakkında şu sözleri sarf etmişti: "Bununla uğraşmaya başladım ve onun ironisi ve kabalığı ile ilgili bir şey üzerinde olduğumuzu düşündüm. Biraz müstehcen bir film. Erkeklerin ne kadar aptal olduğunu gösteriyor. Kadınların daha güçlü olduğunu ve daha ayrılmayan karakterler olduğuyla ilgili bir film. Bunu biraz çimdiklemem gerek, ama bu konuda şimdi iyi hissediyorum. Film basitçe Jesus'ın pedofiliden yargılanmasının ardından girdiği hapishaneden çıkmasını anlatıyor. Film bir komedi, ama insancıl bir komedi."

    Filmin yönetmenliğini John Turturro üstlenecekken, filmin oyuncu kadrosunda Turturro'nun yanı sıra Susan Sarandon, Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Gloria Rauben, Pete Davidson gibi isimler yer alıyor. Ayrıca filmin 1974 yapımı Bertrand Blier yönetmenliğindeki Les Valseuses'in karakterlerinden uyarlandığı da bilinenler arasında yer alıyor. Going Places filminin izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top