Hesabım
    Paris Hilton'lu Yerli Komedi Paris'in Sırrı'ndan Fragman

    Paris Hilton'ın başrolünde yer aldığı "Paris'in Sırrı" filminden fragman paylaşıldı.

    Başrolünde dünyaca ünlü isim Paris Hilton'ın yer aldığı yerli komedi filmi "Paris'in Sırrı"ndan fragman paylaşıldı. Fragmanda Şafak Sezer'in canlandırdığı karakter olan Sırrı'nın Paris Hilton'ın peşinden bir maceraya atılmasını izleme imkanı yakalıyoruz.

    Çanakkale Çocukları ile Deniz ve Güneş filmlerinin yönetmen koltuğuna oturan Barış Denge'nin yönetmenliğini üstlendiği "Paris'in Sırları" filminden fragman yayınlandı. Komedi türünde olan Paris'in Sırları filminin oyuncu kadrosunda Kutsal Damacana serisi, Göktaşı, Bana Bir Soygun Yaz, Ketenpere, Bir Baba Hindu gibi filmlerle tanınan ünlü komedyen Şafak Sezer; dünyaca ünlü yıldız isim Paris Hilton; Deccal filminden tanıdığımız Burcu Görek; Mazlum Kuzey, Karagül ve Bana Bir Soygun Yaz'dan hatırladığımız Turan Selçuk Yerlikaya ve geçtiğimiz yıl yaşamını yitirerek sevenlerini üzen usta oyuncu Ayşen Gruda yer alıyor.

    Paris'in Sırrı filminin konusu ise şöyle: Paris'in Sırrı, Paris Hilton ile evlenme hayalleri kuran bir gencin hikayesini konu ediyor. Sırrı Derman, Paris Hilton’a olan hayranlığı ile tanınan bir adamdır. Yıllar önce Sinan Çetin’in çektiği bir reklamda oynayan Sırrı’nın hayatı, kendisine gelen bir telefonla bambaşka bir hal alır. Sinan Çetin, Paris Hilton ile bir reklam çekimi hazırlığındadır ve reklamda Paris Hilton ile birlikte ünlü jön Sırrı Ferman’ın oynamasını planlar. Ancak yönetmenin asistanı Sırrı Ferman yerine Sırrı Derman’ı arayınca işler karışır. Sırrı Derman, Paris Hilton ile reklam çekimine çağırıldığı zannedince, bunun bir işaret olduğunu ve Paris Hilton ile evlenmesinin kaderi olduğunu düşünerek yola koyulur. İki Sırrı’nın da çekimlerin yapılacağı alana gelmesi ortamın karışmasına neden olur.

    Paris'in Sırrı izleyicileriyle 23 Ağustos 2019 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top