Hesabım
    Miranda July’ın Yeni Filminin Müzikleri Emile Mosseri’ye Emanet!

    Yönetmen Miranda July’ın yeni filminin bestecisi belli oldu.

    2005 yılında “Me and You and Everyone We Know” ile ödüllere boğulan ve son olarak 2011 yılında “The Future” ile karşımıza çıkan Amerikalı yönetmen Miranda July’ın yeni filmi bestecisine karar verdi. Henüz resmi bir isme sahip olmayan filmin müziklerini bu yılın en iyi bağımsız filmlerinden biri olarak gösterilen “The Last Black Man in San Francisco”nun müziklerine imza atan Emile Mosseri besteleyecek.

    Filmin oyuncu kadrosunda üç Altın Küre adaylığı bulunan Evan Rachel Wood, “Jane the Virgin” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Gina Rodriguez, iki kez Oscar’a aday gösterilen Richard Jenkins, üç Oscar adaylığı bulunan Debra Winger, “The New Pope”ta izlemeye hazırlandığımız Mark Ivanir ve “Dead to Me”nin Dedektif Ana Perez’i olarak tanıdığımız Diana Maria Riva gibi isimler yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen soygun temalı suç ve drama filmi, Old Dolio (Evan Rachel Wood) adında bir kadına odaklanıyor. Old Dolio’nun ebeveynleri, şimdiye kadarki en büyük soygunlarından önce ekibe dışarıdan bir yabancıyı davet ettiklerinde, Dolio’nun hayatı allak bullak oluyor. Merakla beklenen filmin bu sene vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top