Hesabım
    The Beatles Müzikal Filmi "Yesterday"den "Something" Klibi

    Danny Boyle'un Yesterday filminden yeni bir müzik klibi paylaşıldı.

    Usta yönetmen Danny Boyle'un yönetmen koltuğuna geçtiği komedi türündeki "Yesterday" filminden yeni bir müzik klibi yayınlandı. The Beatles'ın hiç var olmadığı bir dünyayı konu edinen Yesterday'in yayınlanan klibi, The Beatles'ın sevilen şarkısı "Something"i içeriyor. Filmin müziklerini seslendiren isim ise filmin başrol oyuncusu Himesh Patel oluyor.

    Müzikal komedi türündeki Yesterday filminin konusu ise şöyle: Jack Malik, küçük bir İngiliz kasabasında yaşayan ve ünlü olma hayalleri yavaş yavaş suya düşen bir şarkıcı ve söz yazarıdır. Ancak her şey kötü gitse bile çocukluğundan beri yanında olan en yakın arkadaşı Ellie onu sonuna kadar desteklemeye devam eder. Tüm dünyada elektriklerin gittiği gizemli bir olay sırasında bir kaza geçiren Jack uyandığında şoke edici bir gerçekle yüzleşir: Dünyadaki kimse The Beatles grubunun varlığından haberdar değildir. Durumdan faydalanmaya karar veren Jack gelmiş geçmiş en iyi müzik grubunun şarkılarını kendisininmiş gibi söylemeye başlar. Amerikalı bir temsilci olan Debra’nın da yardımıyla şöhret basamaklarını hızla çıkar. Ancak yıldızı parladıkça, her zaman ona inanan Ellie’yi kaybetmeye başlar. Eski hayatından uzaklaşan Jack, geç olmadan ait olduğu yere geri dönmeli ve tek ihtiyacının aşk olduğunu kanıtlamalıdır.

    Başrolünü Damned ve EastEnders dizilerinden tanıdığımız başarılı oyuncu Himesh Patel ile Downton AbbeyTam GazCindirellaAşk ve Gurur ve ZombilerMamma Mia Yeniden Başlıyoruz gibi film ve dizilerin yıldızı güzel oyuncu Lily James'in paylaştığı The Beatles müzikal komedi filmi Yesterday'in yönetmen koltupuna 28 Gün SonraSlumdog MillionaireShallow Grave127 Saat gibi filmleriyle tanıdığımız Oscarlı yönetmen Danny Boyle geçiyor. Filmin senaryosunu Jack Barth'ın yazdığı hikaye üzerinden Zamanda AşkAşk Her YerdeFour Weddings And A FuneralThe Boat That RockedTrash gibi filmlerinden tanıdığımız Richard Curtis kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Lily James ve Himesh Patel'e Ana de ArmasKate McKinnonJames CordenJoel FryEd Sheeran gibi isimler eşlik ediyor. Bilindiği üzere Yesterday filmi Tribeca Film Festivali'nin kapanış filmi olmuş ve festivalde dünya prömiyerini yapmıştı.

    Yesterday ülkemizdeki izleyicileriyle 28 Haziran tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top