Hesabım
    Avengers: Endgame'de Black Widow & Hulk İlişkisine Ne Oldu?

    Filmin senaristlerinden Stephen McFeely'den Black Widow ve Hulk ilişkisine dair açıklama geldi.

    Avengers: Endgame filminin ardından Marvel'ın üçüncü evresinin sonuna gelindi. Ancak akıllarda birçok soru işareti kaldı. Bunlardan biri de geçmiş filmler ile geliştirilen Black Widow ve Hulk ilişkisine ne olduğuydu. Aralarında duygusal bir bağ olduğu bilinen ikilinin ilişkileri hakkında hiçbir detay verilmedi. Bu konu hakkında da filmin senaristlerinden Stephen McFeely açıklama yaptı. -Dikkat, spoiler içerir-

    Bilindiği üzere 2012 yapımı Avengers filmi ve Avengers: Age of Ultron filmiyle Black Widow ve Hulk arasında aşk olduğu belirtilmişti. İkilinin birlikte olmasının imkansız olduğunu anlasak da yine de aşklarının orada varlığını sürdürdüğünü biliyorduk. Ancak Avengers: Endgame filminde bu durum yok sayıldı. Sinemaseverlerin aklına takılan bu durum açıklığa kavuşamadı. Ayrıca Avengers: Endgame'de Black Widow da kendini Hawkeye için feda etmişti. Yani bir daha hiç bu konu açılamayacaktı. The Empire podcast programına konuşan Stephen McFeely, Hulk ve Black Widow arasındaki ilişkinin neden Avengers: Endgame'de verilmediğine dair konuştu. McFeely şu sözleri sarf etti: "Bunu işaret etmememizin daha zarif olduğunu düşündüm. Kesinlikle anlatmayı denedik. Infinity War'da bununla ilgili sahneler vardı. Kaleme aldık, çektik. Bir çeşit karmaşa oldu. 'Sen gitmiştin, ben taşınmıştım' tarzında şeylerdi. Eğer konuda yer almayan sahnelere yer verseydik bu çok hale gelirdi. Infinity War'da hayatta kalamazdı. Sona gelmek için raylara oturması gerekiyordu. Sırf bunu yapmak istediğin için ipleri kesemezsiniz. Herkesin yas tuttuğu ve Hulk'ın 2.000 poundlık bir dahiye dönüştüğü dönemde onları buluşturmak tuhaf olurdu."

    Avengers: Endgame ile birlikte gelecek filmlerde bir daha göremeyeceğimizi anladığımız Natasha Romanoff'un geçmişine odaklanacak olan Black Widow filminin hazırlıkları için devam ediliyor. 2020 yılında izleyicileriyle buluşması beklenen filmin yönetmen koltuğunda Cate Shortland oturacak. Bu filmin konusu henüz açıklanmasa da Black Widow'un KGB için çalıştığı dönemden Shield'a geçişini konu edilebileceği düşünülüyor. İkinci bir seçenek olarak da Captain America: Civil War filminin sonrasını konu edinebileceği tahmin ediliyor. Filmle ilgili herhangi bir detay henüz verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top