Hesabım
    Rami Malek, "Rocketman"de Rol Alabilirdi!

    Rami Malek, Freddie Mercury olarak Rocketman'de yer alabilirdi.

    Elton John'un yaşamını beyaz perdeye aktaran Rocketman'de Freddie Mercury olarak Rami Malek yer alabilirdi. Oscarlı film Bohemian Rhapsody'de Freddie Mercury'ye hayat vererek büyük beğeni toplayan Rami Malek ile birlikte Rocketman ve Bohemian Rhapsody biyografik filmlerinin bir evrene dönüştürülebileceği açıklandı.

    Bilindiği üzere Bohemian Rhapsody'nin yönetmenliğini Bryan Singer üstlenmişti. Ancak yaşanan büyük anlaşmazlıkların ardından Singer setten kovulmuş, yerine ise Dexter Fletcher geçmişti. Fletcher, şimdi ise Elton John biyografik filminin yönetmeni olarak çalışmalarını bitirmiş bulunuyor. Vizyona girmek için hazır olan film ile ilgili ilginç bir detay paylaşıldı. Söylenenlere göre Rami Malek, Bohemian Rhapsody'de hayat verdiği Freddie Mercury ile Rocketman'de de yer alabilirdi. Bunun nedeni ise iki müzisyenin hayatlarının gerçekten de kesişmiş olmasıydı. Mercury'nin de John'un da ortak noktası John Reid olarak biliniyor. Reid, Elton John'un ortağı ve menajeriyken, Queen'in de menajerliğini yaptığı biliniyor. Richard Madden'ın canlandırdığı Reid, Bohemian Rhapsody'de Aidan Gillen tarafından canlandırılmıştı. Dexter Fletcher, John Reid ile Rocketman ve Bohemian Rhapsody'yi birleştirmeyi düşündüğünü, ancak bu fikrin daha sonraları gerçekleşmeyeceği düşüncesine vardığını belirtti.

    Bu hafta vizyona girecek olan Rocketman filminin konusu ise şöyle: Efsanevi müzisyen Elton John'un yaşamının anlatıldığı Rocketman filmi, John'un Royal Müzik Akademisi'nden bir dahi olarak çıkıp süperstarlık basamaklarını tırmanmasını ve söz yazarı Bernie Taupin ile tanışmasını kendine konu ediniyor. Tam anlamıyla bir biyografi olmayan film kurguya da yer bırakıyor. Rocketman filmi, Elton John'u şekillendiren yıllara ek olarak, ünlü müzisyenin şöhret kazanması ile başlayan süreçte John’un şöhretin getirileriyle ve bağımlılıkla mücadelesini de kapsıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Taron Egerton, Richard Madden, Jamie BellTate DonovanStephen GrahamHarriet Walter gibi isimler yer alıyor.

    Yarı biyografi, yarı kurgu olan Rocketman filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 14 Haziran tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top