Hesabım
    Mafya Filmi "Vault"tan Fragman Yayınlandı!

    Düşük bütçeli soygun filmi Vault'tan fragman geldi.

    Bir mafya soygununu konu edinen suç ve dram türlerindeki Vault'un ilk fragmanı yayınlandı. Tom DeNucci yönetmenliğindeki filmin fragmanında, yaşanan aksiyona tanık oluyoruz. Düşük bütçeye sahip olan filmin oyuncu kadrosunda Chazz Palminteri, Theo RossiClive StandenSamira Wiley gibi isimler bulunuyor.

    Lionsgate bünyesinde izleyicileriyle buluşacak olan aksiyon dolu mafya filmi Vault'tan fragman yayınlandı. Filmin konusu ise şöyle: 1970'li yıllarda geçen hikaye bir grup suçluyu konu ediniyor. Bu ekip, Amerika tarihinin en büyük soygununa imza atmaya çalışacaktır. Ülkenin en küçük eyaletinde yaklaşık olarak 30 milyon dolarlık bir soygun planlayan soyguncular, Rhode Adası'nda bunu gerçekleştirmeyi akıllarına koymuştur. Düşük bütçeli aksiyon filmi Vault, bilindiği kadarıyla henüz bir festivale katılmayı amaçlamıyor. Filmin vizyona girmesi ve ardından satışa sunulması bekleniyor. Filmin yönetmenliğini Almost Mercy, Altitude, Bleed For This, Black Wake gibi yapımlara imza atan Tom DeNucci üstlenirken, senaryosunu DeNucci ile birlikte B. Dolan kaleme aldı. Oyuncu kadrosunda ise Theo Rossi, Clive Standen, Chazz Palminteri, Samira Wiley, Don Johnson, William Forsythe, Burt Young, Andrew Divoff, Sean Ringgold, Vincent Pastore, Dorothy Lyman ve Chuck Zito gibi isimler yer alıyor.

    Vault filminin yurt dışındaki izleyicileriyle 14 Haziran 2019 tarihinde buluşması beklenirken, ülkemizde vizyona girip girmeyeceği konusunda bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top