Hesabım
    Clint Eastwood İmzalı “The Ballad of Richard Jewell” Başrolünü Buldu!

    “The Ballad of Richard Jewell”ın kadrosunda Sam Rockwell de bulunuyor.

    Unforgiven”, “Million Dollar Baby” ve “Gran Torino” gibi unutulmaz filmlere imza atan ve son olarak geçtiğimiz sene “The Mule” ile karşımıza çıkan iki Oscar ödüllü usta yönetmen Clint Eastwood’un yeni filmi “The Ballad of Richard Jewell” başrolüne karar verdi. “I, Tonya” ve “BlacKkKlansman” filmleriyle yıldızı parlayan Paul Walter Hauser filmin başrolünü üstlenecek.

    Drama türündeki filmin oyuncu kadrosunda geçtiğimiz sene “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar, Altın Küre ve BAFTA kazanan Sam Rockwell de yer alıyor. Marie Brenner’ın yazdığı aynı isimli Vanity Fair makalesinden beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosuna ise 2013 yapımı Tom Hanks'li “Captain Phillips”in Oscar adayı senaristi Billy Ray imza atıyor.

    “The Ballad of Richard Jewell”, 1996 Atlanta Olimpiyatları’nda Centennial Olympic Parkı’nda yaşananlara odaklanıyor. 1996 yılında düzenlenen Yaz Olimpiyatları sırasında Centennial Olympic Parkı’nda bir bombalı saldırı düzenlenmiştir. Yaşanan olayların suçlusu ise Richard Jewell olarak görülür. Güvenlik görevlisi olarak çalışan Richard Jewell, saldırı sırasında onlarca insanın hayatını kurtarsa da basında çıkan haberler onun terörist olduğunu söylemektedir. Olayın ardından hayatı tepetaklak olan Jewell’in suçsuz olduğu ise birkaç ay sonra ortaya çıkar. Gerçek suçlunun ortaya çıkması ile aklanan Richard Jewell’in hayatı ise asla eskisi gibi olmaz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top