Hesabım
    Paul Rudd Cevapladı: Ant-Man 3 Olacak mı?

    Paul Rudd Ant-Man solo filmi hakkında konuştu..

    2015'deki ilk filmle Marvel sinematik evrenine katılan, en enteresan kahramanlardan biri olan Ant-Man'in "solo bir devam filmi olacak mı?" sorusu, şu ara merak uyandırıyor. Yahoo'ya verdiği bir röportajda konu hakkında konuşan Paul Rudd, Ant-Man and the Wasp'ın ardından, serinin devamının olup olmayacağını şu an için bilmediğini, ancak hayranlardan bir kampanya yaparak, filmin devamının çekilmesi isteklerini dile getirmelerini istedi. Zira son olarak Avengers: Endgame'de izlediğimiz Rudd ve rol arkadaşı Evangeline Lily de Ant-Man'in maceralarının devam etmesini istiyor.

    Ant-Man kuşkusuz Paul Rudd için özel bir anlam ifade ediyor. Hatırlarsanız ilk filmin çekim aşamasında Edgar Wright, yaratıcı fikir ayrılıkları sebebiyle projeden çekilmiş, daha sonra yönetmen koltuğu Peyton Reed ile doldurulmuştu. Paul Rudd da, başrolün haricinde filmin senaryo aşamasında önemli bir rol üstlenmiş ve hikayenin yazımına katkıda bulunmuştu. 

    519 milyon dolarlık gişe hasılatı ile, diğer Marvel filmlerine oranla daha küçük bir bütçe ile çekildiği için başarılı sayılan Ant-Man hızlıca Marvel sinematik evrenine entegre olmuş, Captain America: Civil War'da kendini göstermiş ve ardından Ant-Man and The Wasp ile de 620 milyon dolarlık bir gişe yapmıştı. Hayranlar Ant-Man'i son olarak Avengers: Endgame'de izlediler. Bakalım gelecek günler neler gösterecek, Paul Rudd'un isteği yerine gelecek ve Ant-Man 3. film ile yola devam edecek mi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top