Hesabım
    George Lopez ve Andie MacDowell “No Man’s Land” Kadrosunda!

    Western filmi “No Man’s Land” oyuncu kadrosuna üç yeni ismi kattı.

    Gri Kurt”, “Kaptan Amerika: Kış Askeri” ve “Arınma Gecesi: Anarşi” gibi filmlerle tanıdığımız ve son olarak bu sene “Avengers: Endgame”de boy gösteren Frank Grillo’nun oyuncu kadrosunda yer aldığı modern western filmi “No Man’s Land” kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl “River Runs Red”de boy gösteren George Lopez, üç Altın Küre adaylığı bulunan Andie MacDowell ve Netflix yapımı “The Society” dizisinde izlediğimiz Alex MacNicoll filmin kadrosuna dahil oldu.

    Film, yasa dışı kanun infazcısı olarak devriye gezen bir baba-oğula odaklanıyor. Jackson Greer (Jake Allyn) kazara göçmen bir çocuğu öldürdüğünde işler sarpa sarmaya başlar. Jackson’ın babası (Frank Grillo) suçu üstlenmek ister ancak Jackson at sırtında Meksika’ya giderek “kaçak bir göçmen” olur. Teksas Korucuları ve Meksika federalleri tarafından takip edilen Jackson, öldürdüğü çocuğun intikam dolu babasından (Jorge Jimenez) af aradığı kutsal bir yolculuğa çıkar. Jackson bu süreçte, nefret etmesi öğretilen topraklara aşık olacaktır.

    Jake Allyn ve Jorge Jimenez’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin yönetmen koltuğuna “Java Heat”, “Pocket Listing” ve “Walk. Ride. Rodeo.” gibi filmlere imza atan Conor Allyn geçerken, senaryoyu Jake Allyn ve David Barraza Ibañez kaleme alıyor. Çekimlerine başlanan filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top