Hesabım
    Gary Oldman ve Olga Kurylenko’lu “The Courier” Bestecisine Karar Verdi!

    Aksiyon ve gerilim filmi “The Courier”ın müzikleri emin ellerde.

    En Karanlık Saat” ile geçtiğimiz sene Oscar ve Altın Küre kazanan Gary Oldman ve “Oblivion”, “Quantum of Solace” ve “Hitman” gibi filmlerle tanınan Fransız aktris Olga Kurylenko’nun başrollerini paylaştığı aksiyon ve gerilim filmi “The Courier” bestecisini buldu. Filmin müziklerine “Heist”, “Lean on Pete” ve “Final Score” gibi filmlerin bestecisi James Edward Barker imza atacak.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Aile Sırları”ndan hatırladığımız Dermot Mulroney, “The Royals” dizisinden William Moseley, “Vikings”de izlediğimiz Alicia Agneson, geçen sene “Johnny English Tekrar İş Başında”da boy gösteren Amit Shah ve başrol Kurylenko ile “Mara”da buluşan Craig Conway gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini 2006 yapımı Jay Baruchel ve Alexis Bledel’li romantik komedi filmi “I'm Reed Fish” ile tanınan Zackary Adler üstlenirken, senaryoya Andy Conway ve Nicky Tate ikilisi imza atıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen filmde kuryelik yapan genç bir kadın (Olga Kurylenko) her gün yaptığı gibi kargolarını sahiplerine ulaştırmaktadır. Bir gün, ona verilen kargonun içerisinde bir bomba olduğunu farkeder. Bomba, acımasız bir mafya babasına (Gary Oldman) karşı tanıklık edebilecek tek kişiyi öldürmek üzere hazırlanmıştır. Çekimleri tamamlanan filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top