Hesabım
    Will Smith'li "King Richard"ın Yönetmeni Belli Oldu!

    Tenis yıldızı Richard Williams biyografisi yönetmenini buldu ve vizyon tarihi de belli oldu.

    Başarılı oyuncu Will Smith'in başrolünde yer alacağı spor temalı biyografik film "King Richard" sonunda yönetmenini buldu. Dünyaca ünlü başarılı tenis yıldızları Serena Williams ve Venus Williams'ın babası olan Richard Williams'ı konu edinmesi beklenen King Richard'ın yönetmen koltuğuna Reinaldo Marcus Green geçecek. Ayrıca filmin vizyon tarihi de açıklandı.

    Mother Nature: Not Mommy, First Step, Monsters and Men, Top Boy gibi yapımlarla dikkatleri üzerine çeken yönetmen Reinaldo Marcus Green'in "King Richard" filminin yönetmen koltuğuna oturması için anlaşma sağlandığı resmi olarak duyuruldu. Richard, Venus ve Serena Williams'ın yaşamını ve kız kardeşlerin yıldızlarının parlama sürecini konu edinecek olan King Richard Venus ve Serena Williams henüz dört yaşlarındayken babalarının onlar için olan planlarını görmemizi sağlayacak. Filmin, babalarının kendi kariyerini bırakıp onlara tenis dersi vermeye başlamasından birer yıldız olmalarına kadara uzanabileceği söylenenler arasında bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda beyaz perdeye aktarılacağı duyurulan King Richard'ın konusu henüz resmi olarak paylaşılmadı. Serena Williams 1999 yılında US Open isimli Amerikan Tenis Turnuvası ile dünyaya kendini göstermiş, Venus Williams ise 2000 yılında Wimbledon Tenis Turnuvasında Lindsay Davenport'u yenerek kendini kanıtlayarak yıldızlarını parlatmaya başlamışlardı.

    Daha önce açıklananlara göre King Richard'ın oyuncu kadrosunda yer alan yalnızca bir isim belli oldu. Bu da Richard Williams'ı canlandıracak olan Will Smith oldu. Ali ve The Pursuit of Happiness filmleriyle Oscar'a aday gösterilen başarılı oyuncu Will Smith, bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda James Gunn yönetmenliğindeki The Suicide Squad filminden ayrıldığını açıklamıştı. Oyuncunun gelecek projeleri arasında Bright'ın devam filmi Bright 2, Smith'i Genie olarak izleyeceğimiz Disney animasyon uyarlamalarından Aladdin, animasyon türündeki Ajanlar İş Başında, üçüncü devam filmi olacak olan ve dördüncüsünün de çekilmesi planlanan Bad Boys For Life ve Ang Lee yönetmenliğindeki bilim kurgu filmi Gemini Man gibi yapımlar yer alıyor.

    King Richard filminin izleyicileriyle 25 Kasım 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top