Hesabım
    Anne Hathaway'li Sesame Street Ertelendi!

    Yeni Susam Sokağı filminin prodüksiyon tarihi ileri bir tarihe alındı.

    Susam Sokağı bir kez daha beyaz perdeye uyarlanıyor. Ancak 2019 yılı içerisinde çekimlerine başlanması planlanan Sesame Street uyarlamasının prodüksiyonu dokuz ay kadar ileri bir tarihe alındı. Filmin başrolünde ise başarılı oyuncu Anne Hathaway'in yer alması planlanıyordu.

    Portlandia, Baskets, Funny of Die Represents, Man Seeking Woman gibi yapımların yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen Jonathan Krisel'in yönetmen koltuğuna oturması planlanan yeni Sesame Street projesi, ileri bir tarihe alındı. İlk açıklanan bilgilere göre filmin prodüksiyonuna 2019'un Temmuz ayı içerisinde başlanacaktı. Ancak Bu tarih dokuz ay ileri atılarak 2020'nin Nisan ayı, prodüksiyon tarihi olarak belirlendi. Bunun nedeni olarak ise filmin başrolünde yer alması planlanan Anne Hathaway'in yoğun programının olduğu ifade edildi. Bilindiği üzere Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci, Chris Rock gibi isimlerin yer alacağı ve Robert Zemeckis'in yönetmenliğini yapacağı The Witches filminin başrolünü üstlenecek. Warner Bros'un yaptığı açıklamaya göre The Witches nedeniyle çekimleri dokuz ay ileri atılan Sesame Street'in vizyon tarihinde bir değişikliğe gidilmeyecek. Filmin vizyon tarihi 15 Ocak 2021 olarak duyurulmuştu.

    Yeni Sesame Street filminin konusu ise şöyle açıklandı: Big Bird ve arkadaşları kendilerini esrarengiz bir şekilde Manhattan'a gitmiş olarak bulurlar. Görünenlere göre de Susam Sokağı'ndaki evlerine dönmeleri imkansız gibidir. Bu durumda yıllardır düzenledikleri showları iptal olmak üzeredir. Bunu engellemek için ise bir araya gelmeleri gerekmektedir. Bu sırada ise karşılarına şeytani bir belediye başkanı çıkacak ve tüm çabalarını mahvetmeye çalışacaktır. Filmin yapımcılığını Oscar adaylığı alan Shawn Levy ve Jim Carrey başrollü Kidding dizisinden tanıdığımız Michael Aguilar üstleniyor. American Vandal ve Lemmings dizilerinden tanıdığımız senarist Mike Rosolio ile The Kings of Summer filmiyle karşımıza çıkan Chris Galletta Sesame Street'in senaryosunu kaleme alıyor.

    Sesame Street'in yurt dışındaki izleyicileriyle 15 Ocak 2021 tarihinde buluşması beklenirken, ülkemizde 5 Şubat 2021 tarihinde vizyona girmesi planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top