Hesabım
    Yerli Komedi "Bize Müsaade"den Teaser Fragman Geldi!

    Giray Altınok yönetmenliğindeki "Bize Müsaade"den teaser fragman yayınlandı.

    Yerli komedi filmlerindeki oyunculuğuyla tanınan Giray Altınok'un yönetmenliğini üstlenliği komedi filmi "Bize Müsaade"den teaser fragman yayınlandı. Fragmanda gördüğümüz üzere, "Bize Müsaade" filminde yedi akıl hastasının akıl hastanesinden kaçış hikayesini izleyeceğiz.

    İlginç bir konuya sahip olan yerli komedi filmi "Bize Müsaade"nin konusu ise şöyle: Büyükada'da bir akıl hastanesine giden üç arkadaş, hastanede görmemeleri gereken bir olayın tanığı haline gelirler. Aralarından biri yönetmen, biri oyuncu ve diğeri ise senarist olan üç arkadaş aslında akıl hastanesine danışmanlık yapmak için giderler. Ancak olaylar istedikleri gibi gitmez. Tanık oldukları olayın ardından ise başhekim Sinan tarafından hastaneye deli olarak kapatılırlar. Bulunmamaları gerek bu akıl hastanesinden kaçmaları için ise mükemmel bir plana ve bolca yardıma ihtiyaçları olacaktır.

    "Bize Müsaade" filminin oyuncu kadrosunda aynı zamanda yönetmenlik de yapan ve Aykut Enişte, Hababam Sınıfı Yeniden, Düğün Dernek 2: Sünnet gibi yapımlarla tanınan Giray Altınok; Suskunlar, Biz Size Döneriz, Kaçak Gelinler gibi yapımların tanınan oyuncusu Fırat Albayram; son dönemlerde komedi filmlerinde sergilediği performanslarla dikkatleri üzerine çeken Sami Aksu; Bizim Büyük Çaresizliğimiz filmiyle akıllara kazınan Fatih Al; Kavak Yelleri, Kadın İşi, Sofra Sırları, Firardayız gibi yapımlardan tanıdığımız Ferit Aktuğ; Ferdi Sancar, Elit Andaç Çam, Deniz Karaoğlu, Gizem Ünsal ve Ali Düşenkalkar gibi isimler yer alıyor. Bize Müsaade'nin görüntü yönetmenliğini ise Enes Batur Gerçek Kahraman, 4N1K, Güvercin Hırsızları, İki Kafadar: Chinese Collection gibi yapımlarla tanınan başarılı isim Mehmet Başbaran üstleniyor.

    HANN Medya yapımcılığındaki komedi filmi Bize Müsaade'nin izleyicileriyle 30 Ağustos 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top