Hesabım
    Jason Blum Yapımcılığında "Black Christmas" Yeniden Uyarlanıyor

    Black Christmas, ikinci kez beyaz perdeye konu olacak.

    Jason Blum'un kurucusu olduğu Blumhouse'un yeni projesi resmi olarak duyuruldu. Bu proje ise bir yeniden çekim olacak. 1974 yapımı kült korku filmi Black Christmas, yeniden beyaz perdeye aktarılacak. Filmden ilk poster yayınlanırken, filmin hazırlıklarına da başlandığı resmi olarak açıklandı. Yeni Black Christmas filminin yönetmen koltuğuna ise Sophia Takal oturacak. Yapımcılığını Jason Blum üstlenecek.

    Green, Always Shine, V/H/S, Gabi on The Roof in July gibi korku türündeki yapımların başarılı yönetmeni Sophia Takal tarafından 1974 yapımı Black Christmas filminden uyarlanarak yeniden çekilecek olan filmin konusu şöyle: Tatil günlerinde Hawthorne Koleji son derece sessiz ve sakindir. Ancak ortaya bir katil çıkar. Bu katil, kampüsün kız öğrenci yurdunda kalan öğrencileri birer birer avlayacaktır. Ancak katilin öğrenmesi gereken bir şey vardır: Yeni nesil kadınlar çaresiz bir şekilde ölümü beklemiyor, karşılık veriyordur. Bu savaşı bitirmek için öğrenciler de ellerinden geleni artlarına koymayacaklardır.

    Black Christmas uyarlamasının yönetmen koltuğuna Takal otururken, senaryosunda ona eşlik edecek olan isim kısa filmi Widower ile tanınan April Wolfe olacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise Filth, 28 Weeks Later, Green Room, A Long Way Down, I Kill Giants gibi yapımların yıldızı parlayan güzel oyuncusu Imogen Poots; Charmed uyarlamasıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyse Shannon; Star, The Messengers dizilerinde karşımıza çıkan Brittany O'Grady; Halt & Catch Fire, The Goldbergs, Jane The Virgin yapımlarından hatırladığımız Lily Donoghue ve Caleb Eberhardt gibi isimler yer alıyor. Black Christmas yeniden çekimi, Halloween, SplitParanormal Activity serisi, Insidious serisi, Sinister, Whiplash, Ouija, Hush, Get Out, Happy Death Day, BlackKklansman, Glass gibi önemli Hollywood yapımı korku gerilim filmlerini bünyesinde barındıran Blumhouse tarafından hayata geçirilecek.

    Black Christmas'ın yurt dışındaki izleyicileriyle 13 Aralık 2019 tarihinde buluşması beklenirken, ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top